trendovi frizure

 VALENTINA VALDINOCI LAUNCHMETRICS/SPOTLIGHT
beauty trendovi

Šiške, volumen, tople nijanse i sasvim neočekivan detalj: Naša hair stilistica otkriva 4 frizure koje će dominirati ove sezone

Mirna Barišić, hair stilistica i vlasnica Karmell Ateliera s nama je podijelila trendove koji će obilježiti naredne mjesece.

Mirna Barišić, hair stilistica i vlasnica Karmell Ateliera s nama je podijelila trendove koji će obilježiti naredne mjesece.

Kao i svako godišnje doba, tako i jesen sa sobom donosi određene promjene. Povratak na posao i niže temperature dolaze s novitetima u modnom, ali i beauty svijetu - a to se, naravno, odnosi i na frizuru. Naime, promjena frizure uvijek označava neki novi početak, a o tome kakve će se trendi frizure nositi ove jeseni porazgovarali smo s Mirnom Barišić. Hair stilistica i vlasnica zagrebačkog frizerskog salona Karmell Atelier istaknula je četiri looka koji će dominirati u sezoni koja je pred nama.

image

Mirna Barišić

Cropix

Šiške su opet in

Šiške nakon ljeta uvijek su nagovještaj jeseni. Hrabrije smo s kosom čim temperature počnu padati i trebamo promjenu, a za one koji nisu toliko hrabri ošišati dužinu uvijek su odlična ideja šiške. Ove će se jeseni nositi uistinu svakakve - duboke, messy, classic, curtains, na stranu... Sve ih volimo i uvijek su dobrodošle, a moj savjet za one malo hrabrije je da uz šiške dužina kose bude do ključne kosti.

"Old money" kosa

Naziv koji je sada popularan na TikToku i Instagramu, daje nam za naslutiti da kosa izgleda moćno, traži puno volumena i teksture, a opet izgleda simple. "Old money" kosa zapravo predstavlja moderniju verziju frizura holivudskih glam ikona poput Marilyn Monroe, uglađenih valova iz 20-ih, opuštenih visokih punđa iz 50-ih te frizura velikog volumena iz 80-ih.

Velike, oversize ruže

Ukrasi su savršeni kada želimo "osvježiti" postojeću frizuru, a velike, oversize ruže kao modni dodatak na skupljenoj kosi apsolutni su pun pogodak za neki nadolazeći event na kojem želite zablistati. Ujedno su i modni dodatak koji će se nositi ove jeseni, a najbolje ga je kombinirati uz basic skupljeni niski rep ili zaglađenu nisku punđu.

Soft copper tonovi

Jesen uvijek traži svoje, pa promjena boje na toplije jesenske tonove nije nimalo loša ideja. Nedavno smo tako pisali o pramenovima u boji karamela koji su oduševili domaće, ali i svjetske zvijezde. Kako bi jednostavne valove ipak učinili malo posebnijima, savršen je trik dodati dvije, tri mini jednostavne pletenice koje će postojeću frizuru učiniti još posebnijom.

Linker
09. rujan 2024 18:03