Hailey Biber odlično je uskladila outfit i lak za nokte

 INSTAGRAM/ Hailey Bieber
Baby Shower

Sve je iznenadila hit manikura ljeta: Novu "nude" nijansu svi obožavaju zbog Hailey Bieber

Instagram kao vrelo inspiracije poslužio je osnivačici Rhonde Skin da zada najnoviji "beauty diktat”.

Instagram kao vrelo inspiracije poslužio je osnivačici Rhonde Skin da zada najnoviji "beauty diktat”.

Hailey Bieber na svom je Baby Showeru na najljepši mogući način uskladila lak za nokte i outfit. A kako baš sve što stavi na sebe ubrzo postaje ultimativni trend, tako će zasigurno i blijedo žuti lak za nokte zaluditi fashionistice, jer već je "poharao” društvene mreže. Naime, osnivačica brenda Rhonde Skin i supruga popularnog pjevača Justina Biebera, na svom je Instagram profilu podijelila prekrasne fotografije s Baby Showera na kojem je nosila blijedo žutu maramu i haljinu brenda Jacquemus, a sve je zaokružila manikurom u istoj nijansi koju mnogi nazivaju butter yellow.

Time je instantno zadala novi "beauty diktat”, odnosno nježno žutu boju noktiju, koja će prema svemu sudeći osim aktualne, obilježiti i nadolazeću sezonu. "To je nova nude nijansa. Ima boju, ali nije živopisna”, rekla je za Marie Claire Priscilla Nguyen, edukatorica za nokte. Stoga ni ne čudi da će ova boja postati opće prihvaćena i jako poželjna, jer žuta se odlično slaže s gotovo svim tonovima kože te prekrasno naglašava većinu boja odjeće.

No, ključ za odabir prave nijanse je pronaći onu s visokom neprozirnošću i diskretnim sjajem. A kako biste dobili dodatnu inspiraciju pronašli smo nekoliko lakova za nokte u boji koju nam je suptilno zadala Hailey, odnosno njena umjetnica za nokte Zola Ganzorigt.

image

OPI u nijansi This Chis is Bananas

image

Max Factor lak za nokte u nijansi Lemon tea

image

Chanel, Le Vernis lak za nokte u nijansi 129 Ovni

Linker
16. rujan 2024 21:14