Vanilla Milk

 ELLIS BROOKLYN
Obožavani miris

Vanilija je opet IN: 8 parfema s vanilijom čiji će vas "cosy" miris pratiti baš cijeli dan

Najbolje ide u kombinaciji sa začinima i cvijećem, a mi smo u nastavku izdvojili parfeme s mirisnim notama vanilije koji mirišu tako fancy.

Najbolje ide u kombinaciji sa začinima i cvijećem, a mi smo u nastavku izdvojili parfeme s mirisnim notama vanilije koji mirišu tako fancy.

Riječ vanilija nastala je od francuskog vanille i španjolskog vainilla, koji doslovno znače mahunica. Bourbon vanilija tako je nazvana po otoku Réunion, istočno od Madagaskara, koji se do 1974. zvao Île de Bourbon, na kojem se do dana današnjeg uzgajaju mahune bourbon vanilije.Vaniliju volimo jer je asocijativno vežemo za cosy vremenske periode – ugodu, miris rane jeseni, kasne zime, ušuškavanja...a dobro se snalazi i u ljetnom periodu.I sada je opet totalni IN među mirisima. Nama su svidjeli sljedeći u ovoj odista širokoj ponudi.

image

www.ellisbrooklyn.com
100 eu, 50 ml

Ellis Brooklyn Vanilla Milk Eau de Parfum

Ovaj parfem ima dvostruku funkciju s vanilijom jer u sebi sadrži mahune bourbon vanilije i ekstrakt mahune vanilije s Madagaskara s daškom cvijeća. Najbolji dio? Osmišljen je da postaje sve bolji s toplinom i kemijom vašeg tijela.

image

chanel.com
136.67 eu, 50 ml

Chanel Paris-Venise Les Eaux de Chanel Eau de Toilette Spray

Ovaj miris je namijenjen da izazove osjećaj ugode. Zapravo, inspiriran je Venecijom, jednim od gradova u koje se Gabrielle Chanel zaljubila nakon smrti svog ljubavnika, Boya Capela.

image

sephora.com
72,73 eu, 50 ml

By Rosie Jane Dulce Eau de Parfum

Miris, znamo to, ima svoje načine da nam povrati uspomene, a ovaj miris je usmjeren na to da nas prisjeti na sve „slatkoće” koje život može ponuditi. Savjet: budući da je formula čista, poprskajte je po cijeloj površini odabranog dijela tijela umjesto da je utrljate ili utapkate u kožu.

image

mugler.com
86,37 eu, 30 ml

Mugler Alien Goddess Eau de Parfum

Bergamot i srce jasmina „uzemljeni” su burbon vanilijom kako bi stvorili topao, ali cvjetni miris koji ćete poželjeti nositi svaki dan.

image

dior.com
233, 61 eu, 100 ml

Dior Vanilla Diorama Fragrance

Ovaj je miris dobio ime po jednom od omiljenih deserata Christiana Diora, Diorama Gourmand. Detalji o stvarnom tijestu su misterij jer nema zapisa o tome. Ali ova je interpretacija mirisa jednako ukusna kao i mitski desert, s gotovo jestivim notama vanilije, kakaa i kriške naranče.

image

zara.hr
19,95, 80 ml

Zara Superme Vanilla

Ženstveni i profinjeni miris koji otkriva sav sjaj madagaskarske vanilije. Obojene note prožete ružičastim šećerom naglašavaju bogatu i zanosnu vaniliju, a elegantne note tonka zrna i cedrova drva ostavljaju jak i nezaboravan trag.Srednje intenzivni miris.

image

boyssmells.com
89,09 eu, 65 ml

Boy Smells Vanilla Era

Ne morate još uvijek biti u moodu vanilije da biste voljeli ovaj miris, koji također ima note crnog papra, šafrana i absoluta kave za zaokruženo, toplo iskustvo.

image

snif.co
59,09 eu, 30 ml

Snif Vanilla Vice

Ako vam je ulazak u sladoledarnicu jedan od najdražih mirisa na svijetu, pronašli ste svoj novi miris. Naginje na moguću dekadenciju vanilije, ali zahvaljujući amberu i mošusu nije previše dosadan.

Linker
05. rujan 2024 11:13