„Beetlejuice Color for the Recently Deceased” paleta sjenila 

 HAND-OUT NYX PROFESSIONAL MAKEUP
Make up za hrabre

Vibrantni svijet Tima Burtona kao inspiracija za make-up: NYX je lansirao limitiranu kolekciju inspiriranu Bubimirom

U suradnji s Warner Bros. produkcijom, popularni make up brend donosi limitiranu kolekciju šminke nadahnutu filmom koji uskoro dolazi u kina.

U suradnji s Warner Bros. produkcijom, popularni make up brend donosi limitiranu kolekciju šminke nadahnutu filmom koji uskoro dolazi u kina.

NYX Professional Makeup objavio je lansiranje limitirane kolekcije šminke "Beetlejuice Beetlejuice" u suradnji s Warner Bros. Pictures. Globalno poznat beauty brend, poznat po snažnim partnerstvima u industriji zabave, ponovo pomiče granice profesionalnog make-upa s neočekivanom kolekcijom inspiriranom zagrobnim svijetom. Kolekcija je kreirana u čast iščekivanog filma "Bubimir, Bubimir", koji u kina stiže 5. rujna.

image

"Sandworm Swirls Butter" sjajila za usne

HAND-OUT NYX PROFESSIONAL MAKEUP

Svaki proizvod u kolekciji nosi tematiku filma pa su tako u ponudi „Beetlejuice Afterlife Passport Cheek” paleta rumenila u vibrantnim intenzivnim nijansama, „Beetlejuice Color for the Recently Deceased” paleta mat i metalik sjenila, „Beetlejuice Gloss” sjajila, "Sandworm Swirls Butter" četiri limitirane nijanse sjajila za usne, "Dead Cold" višekratne flastere za podočnjake, tri nova "Beetlejuice Pinstripe Duo" linera za oči u dvostrukim kromiranim nijansama i "Beetlejuice Shrinker", makeup spužvicu te putnu kutiju za savršenu make-up rutinu.

"U NYX Professional Makeup-u, pomičemo granice šminkanja s neočekivanom umjetnošću," izjavila je Denee Pearson, globalna predsjednica brenda. "Eksperimentiranje s hrabrim bojama i stvaranje fantazije kroz umjetnost šminkanja je u samoj srži našeg identiteta. Bili smo inspirirani vibrantnim svijetom Tima Burtona i nevjerojatno smo se zabavili stvarajući vlastiti twist u jedinstvenom svijetu Bubimira." Kolekcija "Beetlejuice Beetlejuice" dostupna je za kupovinu na službenoj stranici NYX Cosmeticsa.

image

NYX Professional Makeup kolekcija

HAND-OUT NYX PROFESSIONAL MAKEUP

Bubimir se sa sigurnošću vraća jači no ikada. Oscarom nominirani, jedinstveni kreativni vizionar Tim Burton i glumac Michael Keaton ponovno se ujedinjuju u filmu "Bubimir, Bubimir", dugoočekivanom nastavku Burtonovog nagrađivanog filma "Bubimir". Keaton se vraća svojoj nezaboravnoj ulozi zajedno s Winonom Ryder kao Lydiom Deetz i Catherine O‘Harom kao Deliom Deetz, dok se novim članovima postave pridružuju Justin Theroux, Monica Bellucci, Arthur Conti te Jenna Ortega kao Lidijina kći Astrid, kao i Willem Dafoe.

image

Michael Keaton u novom nastavku "Bubimira"

?WARNER BROS/COURTESY EVERETT COLLECTION
Linker
11. rujan 2024 01:12