KIKE RINCóN/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA
Naoko bez truda

Voli francuski chic: Sophie Turner otkriva kako izgleda njezina beauty rutina uoči izlaska i koje ruževe obožava

Britanska glumica ostavlja dojam da se zbog prirodne ljepote i ne trudi previše kada je u pitanju spremanje za večernji izlazak, no ona tvrdi da njezino dotjerivanje nekada zna potrajati i satima, a uređivanje uvijek započinje - odabirom glazbe.

Britanska glumica ostavlja dojam da se zbog prirodne ljepote i ne trudi previše kada je u pitanju spremanje za večernji izlazak, no ona tvrdi da njezino dotjerivanje nekada zna potrajati i satima, a uređivanje uvijek započinje - odabirom glazbe.

Zbog nježnog tena nalik na porculan, plamenu kosu i prodornih plavozelenih očiju, engleska glumica Sophie Turner ostavlja dojam da se, zbog prirodne ljepote, pred zrcalom ne mora previše potruditi uoči izlaska. Međutim, zvijezdi serije "Igra prijestolja" ipak treba malo više vremena da zablista onako kako želi, otkrila je u razgovoru za InStyle. Njene pripreme za postizanju ljetnog "wow" efekta počinju izborom glazbe uz koju se sprema za izlazak. Obično pušta pjesmu svoje prijateljice, Taylor Swift "My Boy Only Breaks His Favorite Toys" ili hit "Everywhere" grupe Fleetwooda Mac.

"To je opsežan proces i potrebno mi je puno vremena jer ga jednostavno ne mogu ubrzati. Volim estetiku francuskih djevojaka, posebno ljeti jer je cool i jako chic. Međutim, potrebno je puno truda i vremena da doista tako i izgledam", kaže glumica koja je nakon razvoda od pjevača Joea Jonasa u rujnu prošle godine, modno procvjetala.

Izborom šminke želi postići svoju definiciju ljepote, a glasi: "Svježa, mladolika, s naglašenim usnama". Najčešće koristi ruževe britanske vizažistice Patricije McGrath, a omiljena nijansa joj je Nude Venus. Često nanosi i ruž Charlotte Tilbury u nijansi Pillow Talk, a priznaje da ruževe rijetko nosi u torbici, tijekom izlaska. Ondje radije stavlja ukrasnu gumicu za podizanje kose.

"Uvijek je nosim sa sobom jer nikad ne znate koliko ćete plesati, a nipošto se ne želim oznojiti i biti mokre kose dok sam s društvom u izlasku", kroz smijeh govori glumica i dodaje da nakon ruža na usne stavlja sjajilo kako bi naoko pojačala volumen usnica.

Izlazak iz kuće nezamisliv je bez nekoliko kapljica omiljenog parfema, no kada je riječ o Sophie ona se u ovom slučaju ne vodi onom "manje je više". "Volim plivati u parfemu, ljudi me definitivno mogu namirisati kad uđem u prostoriju", smije se Turner.

Nakon izlaska svoju beauty rutinu završava uklanjanjem šminke, a to uvijek čini s micelarnom tekućinom.

"Vrlo je jednostavno. Koristim malo micelarnog sredstva za čišćenje lica, potom nanesem kremu Skin Food po cijelom licu i to je sve. Ja sam jedna jednostavna djevojka baš kao i moja beauty rutina", zaključila je glumica.

image
KIKE RINCóN/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA
Linker
05. rujan 2024 11:28