LA MER
Neodoljivi su

Za Božić nikad nije prerano: Već stižu beauty adventski kalendari, ove bismo rado vidjeli pod svojim drvcem

Njihovim šarenim pakiranjima i proizvodima stvarno je teško odoljeti.

Njihovim šarenim pakiranjima i proizvodima stvarno je teško odoljeti.

Kalendarski smo tek zakoračili u jesen i većina vjerojatno ni ne razmišlja o Božiću koji nam se čini baš daleko, no nećemo se ni okrenuti, a blagdani će biti već pred vratima. Kao i ono vječno pitanje - što pokloniti našim najmilijima? Kako bismo izbjegli gužvu i stres oko božićnih blagdana, ove smo se godine odlučili pripremiti ranije i istražiti ponudu jednog od najpopularnijih poklona - adventskih kalendara.

Neki su već u prodaji, neki dolaze u skorije vrijeme, ali jedno im je zajedničko - izgledaju stvarno neodoljivo i ne možemo ni zamisliti da netko ne bi bio sretan i zadovoljan da ih dobije. Na našem popisu našli su se oni brendova La Mer, Christian Louboutin Beauty, Lancôme, Swarovski i drugi, a detalje donosimo u nastavku.

Diptyque

Diptyqueov adventski kalendar za 2024. u prodaju dolazi za dva tjedna, a u njemu će se uz omiljene mirisne svijeće, naći putne kreme i kreme za tijelo u punoj veličini, parfemske vode i slična zabavna blagdanska iznenađenja.

image

443 eura

INSTAGRAM/DIPTYQUE

La Mer

U La Merovu adventskom kalendaru krit će se mini proizvodi za njegu kože, poput micelarne vode za čišćenje lice s kojom je dobro započeti dan, kao i hidrantna krema Crème de la Mer koja će se također skrivati u jednom od pretinaca.

image

447.53 eura

LA MER/INSTAGRAM

Lancôme

Ovogodišnji kalendar prestižnog beauty brenda bit će ispunjen njegovim bestselerima. Uz tube maskaru Hypnose Drama u punoj veličini i primera za maskaru Cils Booster XL, u njemu će biti i parfemska voda La Vie Est Belle te Renergie Lift multi-action noćna krema.

image

170 eura

LANCOME

Christian Louboutin

Sada je pravo vrijeme da ulovimo luksuzni kalendar koji je stvoren za sve one koji nikada nemaju dovoljno mirisa ili ruževa za usne u svojim kolekcijama. U njemu će biti i sjenila za oči čija se pakiranja mogu ponovno puniti, sjajila za usne i mini parfemi, poput Loubirouge i Loubikiss eau de parfums te kolekcionarski lančići i privjesci.

image

532,57 eura

CHRISTIAN LOUBOUTIN

Swarovski

Ovaj blistavi kalendar iz Swarovskog učinit će blagdane doista čarobnima. Njena ovogodišnja tema mu je putovanje, a koja uključuje figurice blagdanskih vlakova i kočija, svjetlucave zvijezde, snježne pahulje, zelene šume i likove izrađene od prepoznatljivog kristala brenda.

image

1074 eura

SWAROVSKI

L’Occitane

Uz šest darova u punoj veličini, kao što su hranjivi balzam za tijelo Almond Delicious i Reine Blanche Instant Illuminating Sheet maska, obožavatelji L’Occitane kozmetike moći će uživati ​​u 24 proizvoda u slatkim putnim ambalažama.

image

125,31 eura

L‘OCCITANE
Linker
02. listopad 2024 13:16