ANKA JEWELRY
Anka Jewelry

"Zagrebačka dama": Osvojio nas je prsten ukrašen motivima licitarskog srca s potpisom domaćeg brenda

Licitarsko srce suvenir je bogate tradicije i ujedno jedan od najprepoznatljivijih hrvatskih suvenira koji mnoge podsjeća na djetinjstvo.

Licitarsko srce suvenir je bogate tradicije i ujedno jedan od najprepoznatljivijih hrvatskih suvenira koji mnoge podsjeća na djetinjstvo.

Od jednostavnih decentnih pa sve do upečatljivih komada ukrašenog poludragim kamenjem ili biserima, nakit je oduvijek bio savršen modni dodatak kojim možemo osvježiti svoj look. No nakit je zapravo mnogo više od običnog ukrasa, njime možemo izraziti svoju kreativnost, osobnost te izraziti vlastiti stil. Upravo smo savršenu kombinaciju tradicije i modernog dizajna pronašli u novoj kolekciji domaćeg brenda Anka Jewelry.

Riječ je o jedinstvenom brendu koji izrađuje unikatan pozlaćeni nakit ukrašen poludragim neobrađenim kamenjem što svakom komadu daje jedinstvenost, a nas je posebno oduševio prsten pod nazivom Zagrebačka dama. Riječ je o ručno izrađenom prstenu od srebra sa 14-karatnom pozlatom, a njegov dizajn uključuje modernistički interpretirana licitarska srca koja se skladno isprepliću u obliku rozete, inspirirane prekrasnim vitražima zagrebačke katedrale.

Licitarsko srce suvenir je bogate tradicije i ujedno jedan od najprepoznatljivijih hrvatskih suvenira koji mnoge podsjeća na djetinjstvo, a u samom središtu prstena nalazi se i crveni granat. Poznat po svojoj intenzivnoj boji i simbolici strasti, ljubavi i hrabrosti, ovaj kamen donosi dašak luksuza i emocionalne vrijednosti.

image

Anka Jewelry

ANKA JEWELRY

"Zagrebačka dama namijenjena je ženi koja se zaljubljuje u sofisticiranost i ljepotu Zagreba. Bilo da je lokalna stanovnica, ljubitelj umjetnosti ili turist koji traži posebnu uspomenu, ovaj prsten je savršen dar za damu koja voli nakit s dubokim značenjem i poviješću, te uživa u spoju tradicije i moderne umjetnosti", stoji u opisu prstena koji se prodaje u elegantnoj kutijici s garancijom.

Prsten dolazi u univerzalnoj veličini te je kao takav prilagodljiv svakom prstu, a osim ovog chic komada s interpretiranim licitarskim srcima, u Goddesses Origin kolekciji nalazi se još pet prstena, od kojih je svaki posvećen jednom zasebnom dijelu Hrvatske i njihovim ljepotama, bilo da je riječ o Dubrovniku, Istri ili Slavoniji.

image

Prsten Carica zlata posvećen je prirodnim ljepotama Istre i Slavonije

ANKA JEWELRY

Prstenje iz spomenute Goddesses Origin kolekcije, kao i cjelokupnu ponudu unikatnog nakita s potpisom ovog jedinstvenog brenda moguće je pronaći na njihovim službenim stranicama, ali i Instagram profilu.

Linker
15. rujan 2024 08:02