LOEWE
LOEWE x LLADRO

Zbog neodoljive suradnje dviju španjolskih kuća ove parfeme želimo u svojoj kolekciji - cijena im je vrtoglava

Zbog ručne izrade porculanskih bočica ove ćete parfeme zaista skupo platiti.

Zbog ručne izrade porculanskih bočica ove ćete parfeme zaista skupo platiti.

Španjolski luksuzni brend Loewe poznat po svojoj vrhunskoj kožnoj galanteriji i modnim kolekcijama nije samo simbol elegancije i kvalitete u modi, već i u svijetu parfumerije pa su tako prepoznatljivi i po sofisticiranim mirisima koji su povezani s prirodom te u potpunosti prožeti španjolskim duhom.

A sada njihova kultna kolekcija Botanical Rainbow stiže u neodoljivim bočicama zahvaljujući suradnji s kućom Lladró. Naime, ova dva globalno poznata brenda, cijenjena zbog svoje beskompromisne predanosti zanatu i kreativnosti, predstavila su limitiranu kolekciju tri kultna mirisa LOEWE Botanical Rainbow u posebnim bočicama s ručno izrađenim porculanskim čepovima u obliku cvijeta.

image

LOEWE x Lladró Botanical Rainbow kolekcija parfema

LOEWE

Svaka porculanska cvjetna kapica ima 25 latica i ručno je oslikana u bojama stvorenim isključivo za ovu suradnju - cijeli proces izrade traje pet dana za svaki cvijet.

image
LOEWE

LOEWE 001 Woman svježi je miris s notama bergamota, tonke i mošusa, a u ovom izdanju dolazi s kapicom s bijelim cvijetom.

image

LOEWE 001 Woman

LOEWE

LOEWE Agua Drop drvenasti je, jantarni i cvjetni miris s notama absoluta cvijeta naranče i bergamota s ručno izrađenom kapom s plavim cvijetom.

image

LOEWE Agua Drop

LOEWE

LOEWE Earth cvjetni je, jantarni i mošusni miris s notama tartufa, kruške, mimoze i ljubičice s ručno izrađenom kapom s ružičastim cvijetom.

image

LOEWE Earth

LOEWE

Loewe Perfumes predstavljaju vrhunac španjolskog luksuza u svijetu parfumerije. S dubokim poštovanjem prema tradiciji, ali i hrabrom inovacijom, Loewe stvara mirise koji su istovremeno bezvremenski i moderni, a svaki parfem je rezultat pomno odabranih sastojaka, kreativnog dizajna i predanosti kvaliteti. Lladró je pak postao globalno prepoznatljiv po svojoj izuzetnoj izradi porculanskih figurica i skulptura i smatra se sinonimom za umjetnost, eleganciju i bezvremensku ljepotu. Svaku porculansku laticu zasebno ručno oblikuje Lladró majstor, a zatim se grupiraju zajedno kako bi formirale čep parfema. Cijena svake ručno izrađene bočice je vrtoglavih 850 eura.

Linker
05. rujan 2024 11:05