MEDIAPUNCH/SHUTTERSTOCK
Objavila video

Beyoncé u videu pokazala cijelu svoju rutinu njege kose, inspiraciju za frizuru pronašla je u popularnoj grupi iz 90-ih godina

U videu je otkrila kako izleda njezina rutina tjedne njege.

U videu je otkrila kako izleda njezina rutina tjedne njege.

Američka pjevačica i jedna od najmoćnijih žena glazbene industrije Beyoncé Knowles (43) poznata je po gustoj i kovrčavoj kosi kojoj posvećuje puno pažnje, a kako to izgleda pokazala je u jednom od nedavno objavljenih videa na društvenim mrežama. Na profilu njezine beauty kompanije Cécred osvanuo je video u kojem pokazuje svoju rutinu tjedne njege.

image

Beyoncé svoj tretman radi na tjednoj bazi

CÉCRED/PLANET/PROFIMEDIA

U njemu ističe važnost kvalitete proizvoda koje koristi, te objašnjava kako nastoji izbjegavati prejaku toplinu pri sušenju kose i kako želi da joj kosa izgleda i bude što zdravija.

Naglasila je pritom i da može imati dugu i zdravu kosu pa čak i ako povremeno nosi perike, a uz to se zahvalila obožavateljima na podršci i pozvala ih da nastave dijeliti svoja iskustva s Cécred proizvodima koje koriste.

image
CÉCRED/PLANET/PROFIMEDIA

Frizura koju na kraju video neodoljivo podsjeća na one kakve su voljele nositi članice ženske grupe TLC koja je bila najpopularnijih 90-godina, a na što je i sama skrenula pažnju pri opisu objave koju je podijelila.

Beyoncé je nekoliko videozapisa na društvenim mrežama istaknula kako joj spomenuti proizvodi pomažu da održi svoju kosu hidratiziranom, dugom i prirodno kovrčavom, čak i nakon bojenja i tako povećala popularnost brenda među svojim obožavateljima i ljudima koje je prate.

Linker
10. rujan 2024 21:03