Pamela Anderson

 PANDORA/PLANET/PROFIMEDIA
beauty rutina

Čime se njeguje? Pamela Anderson otkrila koje proizvode koristi kako bi održala mladolik izgled lica

Jedna od najseksepilnijih glumica, koja je pokrenula je "no make-up" trend, nedavno je proslavila rođendan svoje veganske kozmetičke linije Sonsie Skin.

Jedna od najseksepilnijih glumica, koja je pokrenula je "no make-up" trend, nedavno je proslavila rođendan svoje veganske kozmetičke linije Sonsie Skin.

Pokazalo se da je Pamela Anderson najbolja promotorica proizvoda svoje veganske kozmetičke linije Sonsie Skin. Slaveći prvi rođendan svog poduzetničkog pothvata, odnosno dan kad je postala vlasnica brenda i posvetila se proizvodnji organske kozmetike, glumica i autorica knjige "Love, Pamela" u videu objavljenom na Instagramu nedavno je pratiteljima pokazala svoju beauty rutinu. Otkako je u 2023. odbacila šminku, pojednostavila je i svoju rutinu njege. Kod nje nema nanošenja pustih krema već njegu temelji na dva, odnosno tri proizvoda iz vlastite linije. U objavljenom videu pojavljuje se u krupnom kadru, gdje se jasno vidi da njen mladolik izgled nije lažan.

Na očišćenu kožu prvo nanosi Sonsie super serum. Prema uputama na stranici brenda serum se na kožu nanosi s jednom pipetom proizvoda ujutro i istom količinom navečer. Nakon toga lice se može dodatno navlažiti sa Sonsie Multi Moisture maskom ili se na kožu može nanijeti omiljena hidratantna krema. Serum je namijenjen svim tipovima kože, pa i osjetljivijoj. Sadrži 4 posto niacinamida koji pruža gladak, zdrav izgled, dok biljna ulja koži daju sjaj i prozračnost.

Nakon seruma, 56-godišnja Pamela Anderson, poseže za sjajnim balzamom za usne pod nazivom Basic Balm, koji sadrži 34 posto skvalana, tvari prisutne u sebumu, prirodnoj masnoći kože koju luče žlijezde lojnice i time je na prirodan način vlaži i štite. Budući da ga s godinama u koži ima sve manje, koristi se skvalan iz maslinovog ulja, palme, šećerne repice, riže, soje, kukuruza, kikirikija. Osim skvalana, Pamelin balzam za usne sadrži i vosak od sjemenki suncokreta koji mu daje bogatu, kremastu teksturu, te malo ekstrakta citrusnog voća yuzua za osjećaj svježine na usnama.

image

Pamela Anderson ove godine zablistala je i na Met Gali

STEPHEN LOVEKIN/BEI/SHUTTERSTOCK

Pamela Anderson obilato ga nanosi na usne tijekom dana i prije spavanja, a dodatni bonus je to da ima efekt poput sjajila. I to je to. Kako njezini proizvodi nemaju dodatke za homogenizaciju biljnih ulja, u slučaju da se tijekom primjene ulja razdvoje, treba ih promućkati i nastaviti koristiti. Objavu iz svoje kupaonice, gdje je video snimljen, završila je najavom o širenju palete proizvoda: "Ove godine imamo toliko uzbudljivih stvari u pripremi i jedva ih čekam podijeliti! S ljubavlju, P."

Linker
07. rujan 2024 08:57