SHUTTERSTOCK
Top rituali

Jedinstvena njega kože kakvu zaslužujemo - ovo su idealni tretmani nakon ljeta

Svi želimo imati prekrasnu i blistavu kožu, a da bi ona nakon ljeta uistinu bila takva, važna je dubinska njega, a mi znamo koja je najbolja.

Svi želimo imati prekrasnu i blistavu kožu, a da bi ona nakon ljeta uistinu bila takva, važna je dubinska njega, a mi znamo koja je najbolja.

Dugo toplo ljeto uskoro dolazi kraju i pravo je vrijeme da se posvetimo njezi kože, koja je nakon sunca i mora vrlo često isušena i dehidrirana. Koža, tako svakodnevno gubi vitamin A i antioksidanse, naročito nakon intenzivnog izlaganja kože UVA i UVB zrakama, kao i štetnim utjecajima iz okoline. Naime, upravo je vitamin A "kisik” potreban koži da bi bila lijepa i zdrava. Dakle, ono što će je nakon godišnjeg odmora instantno vratiti u život je profesionalna njega. Tako danas postoje revolucionarne formule proizvoda i vrhunska tehnologija koje dokazano postižu trajnu i učinkovitu promjenu u izgledu kože. Vodeći brend u profesionalnoj njezi kože, koji se smatra mjerilom izvrsnosti diljem svijeta, zasigurno je Environ.

image

Tretman mikroiglicama

PRESS

Njegovi proizvodi i tretmani drugačiji su od ostalih tretmana lica u kozmetičkim salonima. Oni, naime, snažno potiču regeneraciju stanica i to tijekom vrlo opuštajućeg rituala ljepote. Koža nakon njih postaje znatno čvršća, mlađa i zaglađenija. Najbolje od svega je što su Environ tretmani pogodni za sve tipove kože pa i one najosjetljivije. Njihova dubinska, stanična obnova idealna je za fotooštećenu, pigmentiranu te dehidriranu kožu s ožiljcima, pa su spomenuti tretmani itekako dobrodošli nakon ljeta. "Aktivno pratimo znanost o njezi kože kako bismo stručno i u svakoj prilici razvijali najbolje dostupne, znanstveno istražene i djelotvorne proizvode“, otkriva cijenjeni južnoafrički plastični kirurg i osnivač Environa, Des Fernandes, koji je zaslužan za razvoj Environovih linija proizvoda za lice i tijelo, za njegu kod kuće, ali za profesionalnu upotrebu.

image

Pulsirajuća iontoforeza većeg područja

PRESS

U ovim luksuznim tretmanima koristi se uređaj Electro-Sonic Ionzyme DF Machine, koji kombinacijom električnih impulsa i zvučnih valova potiče kožu da upije što više esencijalnih vitamina A, C i E te beta-karotena. Na taj se način prodiranje sastojaka povećava do 40 puta u usporedbi s ručnim nanošenjem kreme. Također, potiče maksimalno zadebljanje kože, poboljšava razinu kolagena i elastina, smanjuje neujednačenost tena i povećava hidrataciju. Ovi iznimno djelotvorni tretmani sadrže maksimum hranjivih sastojaka, kao i onih protiv starenja, a započinju analizom kože, nakon koje slijedi temeljito čišćenje pa nanošenje, aktiviranje i unošenje vitamina s pomoću ultrazvučnih valova. Zatim se nanosi maska za stabilizaciju vitamina, a kao šećer na kraju dolazi opuštajuća masaža, koja će dodatno regenerirati kožu. Najbolje od svega je što ćete nakon savjetovanja s Environovom terapeutkinjom otkriti koji je, od čak jedanaest vrhunskih tretmana idealan upravo za vas. Ali ni to nije sve, Environ je razvio neinvazivnu tehnologiju Cool Peel, odnosno inteligentan sustav pilinga kože koji je oživljava i posvjetljuje, bez ugrožavanja prirodnih funkcija. A između šest ponuđenih zasigurno ćete pronaći onaj najbolji za vašu kožu.

image

Niskofrekventna sonoforeza

PRESS

Tretmani Environ dostupni su u:

• Parfumeriji Martimex, Ilica 73, Zagreb

• Poliklinici Meštrović Štefekov, Ulica Charlesa Darwina 4 A, Zagreb

• Kozmetičkom salonu Beauty Line, Ulica branitelja Dubrovnika 1, Dubrovnik

• Beauty Line Spa, Hotel Hilton Imperial, Ulica Marijana Blažića 2, Dubrovnik

• Nevia estetskom i anti-age centru, Obala Jerka Šižgorića 1, Šibenik

Linker
16. rujan 2024 21:12