MI ESSENTIAL
Kozmetika budućnosti

Korejski kozmetički proizvod je viralan na TikToku: "Osjećaj je kao da utrljavate komadiće stakla u kožu"

VT Reedle Shot obećava pomoć u postizanju ljepše kože, a razlikuje se od konvencionalnih proizvoda za njegu jer koristi tehnologiju mikroiglica kako bi njegujući sastojci doprli što dublje u kožu.

VT Reedle Shot obećava pomoć u postizanju ljepše kože, a razlikuje se od konvencionalnih proizvoda za njegu jer koristi tehnologiju mikroiglica kako bi njegujući sastojci doprli što dublje u kožu.

Ako ste entuzijast za njegu kože onda vam sigurno nisu promakli VT Reedle Shots. Ova linija proizvoda za njegu kože VT Cosmeticsa, korejskog kozmetičkog brenda koji je poznat po svojim inovativnim proizvodima, postala je pravi hit na TikToku. Bilo da imate suhu, masnu, osjetljivu ili zrelu kožu, VT Reedle Shot obećava pomoći u postizanju vaših ciljeva, a razlikuje se od konvencionalnih proizvoda za njegu kože jer koristi tehnologiju mikroiglica - malenih iglica od sastojaka koji se otapaju s dodirom kože. Mikroiglice zatim stvaraju mikrokanale koji omogućuju sastojcima da dopru do dubljih dijelova kože gdje mogu djelovati učinkovitije, a koža je navodno transformirana u svega 30 dana korištenja. Osjećaj je, kažu neki od komentara na društvenim mrežama - "kao da utrljavate sitne komadiće stakla u kožu". Pomalo je, kažu, i bolno, ali navodno se isplati.

Kako djeluju VT Reedle Shots?

VT Reedle Shots sadrže ekstrakt azijske centele i hijaluronsku kiselinu malih molekula - dva sastojka za hidrataciju i zaštitu kože. Ekstrakt azijske centele sastojak je biljnog podrijetla koji ima protuupalna svojstva, pomaže u zacjeljivanju rana i pri jačanju kolagena. Može pomoći umiriti i popraviti oštećenu kožu, kao i ublažiti ožiljke i smanjiti znakove starenja kože. S druge strane, hijaluronska kiselina malih molekula (ima manju molekularnu veličinu) može prodrijeti dublje u kožu i zadržati više vlage, što čini da koža izgleda zaglađenije, a fine linije i bore manje vidljive.

@hellogoldenv Beauty is pain ?‍? on the other hand the first effects on my skin were too good @vtcosmetics_global @VTcosmetics_official #vtcosmetics #viralkbeauty #koreanmusthaves #reedleshotchallange #reedleshot #reedleshottreatment #skintok #glossyskin #microneedling #glassskintreatment ♬ original sound - CFB_Daily

Kako koristiti VT Reedle Shot za različite kožne probleme?

Tri su vrste VT Reedle Shot proizvoda, ovisno o broju iglica koje se u njima nalaze - VT Reedle Shots 100, 300 i 700. Onaj od 100 pomaže obnoviti i umiriti kožu, može se koristiti svaki dan i može poboljšati kožnu barijeru, smanjiti upalu i spriječiti probleme s kožom.

Onaj od 300 namijenjen je koži s mrljama i crvenilom, pogodan je za masnu kožu sklonu aknama i može se koristiti po potrebi. Osim toga, tvrdi proizvođač, pomaže u smanjivanju veličine akni, smiruje nadraženu kožu i izbljeđuje ožiljke od akni.

Za zrelu kožu preporuča se VT Reedle Shot 700. Ovo je esencija za njegu bora koja poboljšava elastičnost i teksturu kože. Pogodan je za suhu i stariju kožu i može se koristiti jednom tjedno, a pomaže u poticanju proizvodnje kolagena, popunjavanju sitnih linija i bora te učvršćivanju opuštene kože. I, pogađate, najbolniji je.

Prije upotrebe VT Reedle Shots proizvoda...

Brojni ljudi na duštvenim mrežama hvale i ovaj korejski kozmetički proizvod na sva usta, ali o njemu još uvijek ne postoje znanstveni radovi i istraživanja pa je pametnije korištenju pristupiti oprezno, naravno, uz konzultacije s liječnikom i nakon što napravite alergijski test na malom jeliću svoje kože.

VT Reedle Shots se ne koristi ako imate bilo kakva kožna stanja poput ekcema, psorijaze, rozacee ili dermatitisa ili ako imate rane, posjekotine ili infekcije na koži jer to može uzrokovati krvarenje ili infekciju. Nemojte koristiti ove proizvode niti u trudnoći, ako dojite ili ste podvrgnuti bilo kakvom medicinskom tretmanu poput kemoterapije, radioterapije ili operacije, a VT Reedle Shots ne sadrže SPF, stoga se obavezno koža mora zaštititi kožu od sunca.

image
MI ESSENTIAL
Linker
07. rujan 2024 22:56