CLINIQUE
Efekt sjaja

Najomiljeniji ruž za usne na Internetu dobio je pojačanje: Nijansa pristaje baš svima, a koristi se i kao rumenilo

Malo je tonova koji uistinu pristaju svima, ali ovaj kultni klasik prilagodit će se svakom pigmentu.

Malo je tonova koji uistinu pristaju svima, ali ovaj kultni klasik prilagodit će se svakom pigmentu.

Kada proizvodi za uljepšavanje postanu viralni, mnogi se pitaju je li ta pompa opravdana. U slučaju Cliniqueovog kultnog hibrida ruža i balzama za usne Black Honey koji je prikupio više od 700 milijuna pregleda na TikToku, itekako je opravdana. Originalna nijansa prvi put je lansirana 1971. i od tada je stekao gotovo legendarni status zbog svoje univerzalne privlačnosti i sposobnosti da odgovara različitim tonovima kože. Oni koji su bili upućeni u ovaj proizvod obožavali su ga od samog početka, ali njegova popularnost doslovno je buknula kada su ga zamijetili kreatori sadržaja na TikToku.

image
CLINIQUE
image
CLINIQUE

Dio čarolije je u formuli - jedan potez daje samo dašak prozirne boje – dovoljno da osvježi umorno lice i dok dopušta vašoj prirodnoj boji usana da potpuno oživi. Također ima tu jedinstvenu sposobnost mijenjanja nijansi da na svima izgleda malo drugačije – Clinique kaže da je to zbog jedinstvene mješavine plavog, crvenog i žutog pigmenta u kombinaciji s njegovom poznatom prilagodbom intenziteta boje pa zato odgovara svima. Uzbudljiva je vijest ta da je popularni ruž za usne ove sezone dobio i nadogradnju u obliku ulja za usne i obraze i to baš pred ljeto - Black Honey Lip + Cheek Oil. Možete ga nabaviti po cijeni od 26 eura.

Ulje hidratizira usne, daje im sjaj (bez ljepljivosti) i kao i originalni proizvod - točno odgovarajuću količinu boje koja vam odgovara. Jeste li ikada nanijeli ulje za usne na obraze? Možda zvuči neobično, no navodno se ovaj proizvod odlično ponaša i kao svojevrsno rumenilo. Preporuča se da koncentrirate većinu proizvoda na više točke jagodične kosti kako bi uhvatio svjetlost i kako bi vaša koža izgledala sjajno. Ne morate nanijeti velike količine da biste vidjeli prekrasan rezultat. Clinique Black Honey ulje za usne dodatak je koji će se idealno uklopiti u svaku ljetnu torbu ove godine, a osim ruža i ulja iz te linije su popularni i maskara i eyeliner.

image
CLINIQUE
Linker
07. rujan 2024 19:50