Beauty of Joseon

 BEAUTY OF JOSEON
Koža koja blista

Ovom korejskom kozmetikom TikTok je opsjednut, a proizvodi se mogu kupiti i kod nas, po sasvim prihvatljivoj cijeni

Trend "staklene kože", one koja sjaji, blista od zdravlja, nahranjena je i glatka kao staklo, goruća je stvar na TikToku, a da bi se postignula, treba znati par stvari i imati prave proizvode. Jedan brend se u posljednje vrijeme istaknuo u postizanju ovog cilja, a može se naći i u našim drogerijama.

Trend "staklene kože", one koja sjaji, blista od zdravlja, nahranjena je i glatka kao staklo, goruća je stvar na TikToku, a da bi se postignula, treba znati par stvari i imati prave proizvode. Jedan brend se u posljednje vrijeme istaknuo u postizanju ovog cilja, a može se naći i u našim drogerijama.

Val je to koji je sve veći i sve sveobuhvatniji. Kineski izraz "hallyu", koji se prevodi kao korejski val ili K-val, može se koristiti za opisivanje široke popularnosti južnokorejske pop kulture, uključujući K-drame, K-pop glazbu, ali i sve više, korejsku njegu kože ili K-beauty. Zapad obožava korejsku kozmetiku, a na društvenim mrežama ljudi ne prestaju dijeliti kako slijede sve korake (često i prekomplicirane) korejske beauty rutine kako bi postigli izgled "staklene kože" - sjajne, glatke, besprijekorne...

Da bi se postigao taj savršeni ‘stakleni‘ sjaj, dakako, potrebni su i proizvodi korejskih proizvođača koji su sve češći i na našem tržištu, a na TikToku u posljednje vrijeme jedan brend se posebno izdvaja. Riječ je o kozmetici Beauty of Joseon, čija je osnivačica, Sumin Lee, željela spojiti drevne korejske rituale ljepote s modernom tehnologijom. Crpila je znanje iz medicinskog zapisa iz dinastije Joseon koja je vladala Korejom od kasnog 14. do kasnog 19. stoljeća te je stvorila liniju proizvoda za njegu kože koja se fokusira na prirodne sastojke i nježne formule.

Cilj brenda je poboljšati zdravlje kože i pružiti anti-ageing njegu koristi koristeći prirodne, visokokvalitetne sastojke, a upravo ta predanost korištenju samo najboljih sastojaka pomogla mu je steći silne poklonike.

Također, snaga kozmetike Beauty of Joseon leži u fokusu na tradicionalne korejske rituale ljepote. Brend crpi inspiraciju iz tradicionalnih rituala ljepote čime pruža jedinstven pristup njezi kože koji ga izdvaja od drugih. Brend je također poznat po pristupačnim, a učinkovitim proizvodima koji poboljšavaju teksturu kože, usporavaju pojavu finih linija i bora te pružaju taj toliko željeni ‘stakleni‘ sjaj.
U velikoj ponudi, ipak se pet proizvoda posebno izdvaja, a svi su dostupni u našim drogerijama ili u ponude web.-shopova koji dostavljaju u Hrvatsku:

Dynasty Cream

image

dm, Dynasty Cream, 50 ml, 28,90 €

BEAUTY OF JOSEON

Višenamjenska je krema koja sadrži vodu rižinih mekinja, vodu ginsenga, skvalan i niacinamid za zdravlje kože, vlažnost i održavanje ravnoteže kože. Beauty of Joseon dnevna krema nježne je i ugodne teksture i dubinski hidratizira kožu.

Glow Deep Serum

image

Ksisters, Glow Deep Serum Rice + Arbutin,
18.70 €

BEAUTY OF JOSEON

Serum smanjuje hiperpigmentacije i ujednačava ten, a njegov organski sastav sadrži alfa-arbutin, koji suzbija aktivnost tirozinaze, koja ograničava proizvodnju melanina, dok su rižine mekinje bogate su aminokiselinama i mineralima koji duboko hidratiziraju kožu.


Matte Sun Stick Mugwort + Camelia

image

Notino, Matte Sun Stick Mugwort + Camelia, 18,80€

BEAUTY OF JOESON

Krema za sunčanje u sticku SPF 50+ Beauty Of Joseon Matte Sun Stick Mugwort + Camelia posebno je razvijena za svakodnevnu upotrebu kako u zahtjevnom gradskom okruženju tako i tijekom aktivnosti u prirodi. Uz pomoć sticka krema se ugodno nanosi, a zahvaljujući silicijevom prahu regulira lučenje sebuma, dobro prianja na kožu te je zaglađuje, matira i hidratizira.

Red Bean Refreshing Pore Mask

image

Ksisters, maska za čišćenje pora na licu Red Bean Refreshing Pore Mask, 19.29 €

BEAUTY OF JOSEON

Hidratantna nježna formula pomaže upijanju sebuma i temeljito uklanja sve bez isušivanja i zatezanja. U isto vrijeme, proizvod u potpunosti pruža osjećaj hlađenja. Crveni grah i kaolin odabrani su kao glavni sastojci proizvoda. Potonji dobro upija sebum, a ekstrakt graha ljušti mrtve stanice. Dugotrajna uporaba smanjuje proširene pore za čistu i pročišćenu kožu. Formula sadrži i antioksidanse za zaštitu od oštećenja slobodnih radikala.

Ginseng Cleansing Oil

image

Notino, Ginseng Cleansing Oil, 26,60€

BEAUTY OF JOSEON

Uz pomoć laganog sojinog ulja i micelarne tehnologije uklonit će prljavštinu, višak masnoće ili ostatke šminke te opskrbiti kožu vlagom. Ulje sjemenki ginsenga će zaštititi kožu od vanjskih agresora i učiniti korištenje produkta izuzetno ugodnim, dajući mu suptilan miris.

Linker
10. rujan 2024 11:01