Sienna Miller
 

 ALBERT L. ORTEGA/SHUTTERSTOCK
Beauty savjet

Sienna Miller otkrila je da mladenački sjaj duguje kremi od 28 eura koju joj je preporučila druga slavna ljepotica

Krema koja se prodaje i u našim drogerijama veliki je hit i na društvenim mrežama zbog svoje učinkovitosti, a smatra se najboljom beauty tajnom Francuskih žena.

Krema koja se prodaje i u našim drogerijama veliki je hit i na društvenim mrežama zbog svoje učinkovitosti, a smatra se najboljom beauty tajnom Francuskih žena.

Ne možemo poreći da glumica Sienna Miller (42) uvijek izgleda fantastično - volimo baš svaki njezin outfit, a lako joj mnogi zavide na kosi i tenu, upravo tajnu svoje kože koju nikad ne skriva teškim slojevima šminke i koja uvijek prirodno blista otkrila je nedavno. I ne samo da je otkrila da jedna francuska krema ima za njezino lice fantastičan učinak, već je u videu za Harper‘s Bazaar priznala i da ju je počela koristiti jer ju koristi druga engleska it cura.

Govoreći u nedavnom videu za Harper‘s Bazaar, glumica je otkrila da je A313 Vitamin A Pommade uvjerljivi favorit u njezinoj beauty rutini. Ovo otkriće, kaže, duguje modelu i voditeljici Alexi Chung, koju opisuje kao osobu s nevjerojatnom kožom.
"Ovaj proizvod opisuje se kao tajna Francuskinja za sjajnu kožu", kaže Sienna. A313 retinol hvaljen je jer pomaže kod problema s aknama, hiperpigmentacijom, solarnih keratoza i sitnih bora, pružajući tako najbolju podlogu za lijepu i zdravu kožu. Miller je odabrala upravo ovaj proizvod kao svoj omiljeni jer, naglašava, voli prirodnu kožu i ima osobnu filozofiju ljepote - a ona je da ljudi izgledaju najljepše bez puno šminke.

Oni koji su dobro upućeni u tajne njege kože imat će barem jednu francusku ljekarnu na vrhu svojih itinerara. Te trgovine s osvijetljenim zelenim križevima postale su simbol u svijetu ljepote jer su na njihovim policama neki od najboljih pristupačnih učinkovitih proizvoda koji su posebno dobri za osjetljive tipove kože, a A313 Vitamin A Pommade jedan je od najprodavanijih proizvoda o kojemu TikTok ne prestaje brujiti. Međutim, omiljeni retinol Sienne Miller može se kupiti i u našim ljekarnama i drogerijama.

Pogledajte video
image

Sienna Miller na premijeri filma "Horizont: Američka saga"

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK

A svoj sjaj Miller ne duguje samo retinolu, već i ljubavi koju je pronašla s 27-godišnjim glazbenikom Olijem Greenom. U intervjuu za Harper‘s Bazaar 42-godišnja glumica otkrila je da je njihova romansa planula sasvim slučajno i to nedugo nakon njihovog prvog susreta na zabavi povodom Noći vještica. Nije očekivala da će se zaljubiti u njega, između ostalog, i zbog velike razlike u godinama.
"Definitivno nisam očekivala da ćemo nas dvoje završiti zajedno, bio mi je premlad, ali onda sam se vrlo brzo ipak zaljubila u njega. Nikada nisam razmišljala o tome da bih mogla imati mlađeg partnera i zapravo mi je sve to dosta teško palo, no ujedno me veza s mlađim muškarcem i ugodno iznenadila", iskrena je bila Miller.

image

Oli Green, Sienna Miller i Marlowe Ottoline na premijeri filma "Horizont: Američka saga"

ANTHONY HARVEY/SHUTTERSTOCK

Par je krajem 2023. dobio i svoje prvo dijete, djevojčicu čije ime još uvijek nije poznato. Iz prethodne veze s glumcem Tomom Sturridgeom Miller ima i 11-godišnju kći Marlowe. S njom i Olijem pojavila se na ovogodišnjem filmskom festivalu u Cannesu, na premijeri epskog vesterna Kevina Costnera - "Horizont: Američka saga" u kojemu Sienna ima jednu od glavnih uloga.

Linker
07. rujan 2024 22:46