psorijaza, content

 UNSPLASH
Dermokozmetika

Spas za život s jednom od najčešćih kožnih bolesti: Ova 2 proizvoda sadrže jedinstveni sastojak koji olakšava neugodne simptome

Kod njege kože sklone psorijazi ključno je stalno održavati hidrataciju i hraniti kožu te prakticirati kraće tuširanje mlakom vodom i nježnim proizvodima.

Kod njege kože sklone psorijazi ključno je stalno održavati hidrataciju i hraniti kožu te prakticirati kraće tuširanje mlakom vodom i nježnim proizvodima.

Iako psorijaza nije izlječiva, pravilna njega kože zahvaćene psorijatičnim lezijama može znatno olakšati ovaj kronični kožni problem. Psorijaza je upalna bolest s razdobljima pogoršanja i remisije, a oštećenja kože vidljiva su i drugima, što često stvara psihološke poteškoće za oboljele. Osim što je važno slijediti liječničke upute, pravilna njega kože ključna je u upravljanju psorijazom.

Pharmaceris, renomirani poljski dermokozmetički brend Dr. Irene Eris, članice Comité Colberta, specijaliziran je za njegu problematične kože. Njihova P-linija namijenjena je upravo njezi kože oboljele od psorijaze, kako u fazama pogoršanja, tako i u razdobljima remisije. Ova linija proizvoda intenzivno hidratizira kožu, smanjuje proces keratinizacije i ljuštenja, omekšava psorijatične plakove i obnavlja epidermalnu barijeru oštećenu upalom.

image

Ne zaboravite birati dermokozmetiku koja je dermatološki i klinički testirana te koja ima blage i hipoalergene formule

PROMO

P-linija nudi dva ključna proizvoda: PURI-ICHTILIUM gel za čišćenje tijela i vlasišta te PSORITAR INTENSIVE kremu. Ono što ovu liniju izdvaja na tržištu jest jedinstveni sastojak – ulje katrana smreke, razvijen od strane stručnjaka ekskluzivno za Pharmaceris. Ovaj siguran i netoksičan sastojak djeluje antiseptički, pomaže u obnovi kože, ublažava psorijatične lezije i normalizira epidermalnu barijeru. Uz to, ihitol, koji se nalazi u oba proizvoda, smanjuje svrbež i iritacije. Krema sadrži bogatu kombinaciju ulja i emolijensa koji dubinski hidratiziraju i njeguju kožu, dok pirokton olamin u gelu smanjuje ljuštenje kože i vlasišta te sprječava stvaranje novih ljuskica.

image

PURI-ICHTILIUM gel za čišćenje tijela i vlasišta

PROMO

Kod njege kože sklone psorijazi ključno je stalno održavati hidrataciju i hraniti kožu te prakticirati kraće tuširanje mlakom vodom i nježnim proizvodima, poput PURI-ICHTILIUM gela koji nježno čisti bez narušavanja zaštitnog sloja kože. Osim toga, potrebno je izbjegavati grube sapune, parfeme i općenito proizvode s agresivnim kemikalijama. Uobičajeno je da se sa dolaskom hladnijeg vremena simptomi psorijaze pogoršavaju, stoga se preporuča korištenje ovlaživača zraka. Ne zaboravite birati dermokozmetiku koju preporučuju dermatolozi, koja je dermatološki i klinički testirana te koja ima blage i hipoalergene formule koje ne iritiraju kožu i nježne su prema istoj. Pharmaceris P-linija savršen je primjer takve njege, a proizvode možete pronaći samo u ljekarnama.

image

PSORITAR INTENSIVE krema

PROMO
Linker
10. listopad 2024 13:02