Stikovi za lice i tijelo

 JEREMY BISHOP/UNSPLASH
Moć hidratacije

Utažite žeđ svoje kože uz osvježavajuće kapljice

Pronašli smo genijalne sprejeve koji u trenu osvježavaju te njeguju vaše lice i tijelo.

Pronašli smo genijalne sprejeve koji u trenu osvježavaju te njeguju vaše lice i tijelo.

Njegovana i blistava koža, ideal je svake žene, a kako bi i tijekom ljetnih mjeseci izgledala upravo tako, važno je održavanje njene optimalne hidracije. Danas postoje brojni genijalni beauty proizvodi uz koje će koža izgledati zdravo i svježe, čak i kada joj prijeti pojačana opasnost od isušivanja. Pravilna njega, naime, nije samo ključ za zdravu kožu, već i za njenu ljepotu i mladolik izgled. Svima je poznato da je ljeti poželjno unositi više vode u organizam, ali i koristiti učinkovite kozmetičke proizvode uz koje će koža zablistati.

Nezaobilazan saveznik u toj misiji je hijaluronska kiselina, koja se nalazi i u osvježavajućim sprejevima za lice i tijelo. Ovaj učinkovit sastojak poput magneta privlači vodu na površinu kože i ondje je zadržava. Što je posebno važno tijekom ljetnih vrućina, kada koža gubi vlagu brže nego inače. Tako će osvježavajući sprejevi obogaćeni ovim vrijednim sastojkom značajno pomoći u njezi naše kože, ali i odgoditi pojavu vidljivih znakova starenja. Njihove mikrokapljice koje prodiru u područja između stanica kože, također povećavaju razinu hidratacije.

image
UNSPLASH

Sprejevi i maglice s okluzivnim sastojcima poput mineralnih ulja ili vazelina mogu "zaključati" vodu u koži, dajući joj gladak i svilenkast izgled. Među odličnim proizvodima na tržištu izdvajaju se sprejevi i maglice koji umiruju osjetljivu kožu, fiksiraju šminku, uljepšavaju isušeni ten, ali i one koje svojim trenutnim osvježavajućim efektom itekako poboljšavaju raspoloženje. Prednost su im praktičnost i učinkovitost, jer ih možete koristiti bilo kada tijekom dana, bez straha da će vam pokvariti make-up. Momentalno ćete osjetiti osvježenje, a koža će vam biti zahvalna za dodatnu dozu hidratacije. Tako da bez obzira na specifične potrebe vaše kože, postoje proizvodi koji će vam savršeno odgovarati. Kako bismo vam olakšali odabir, donosimo pregled najtraženijih.

Eucerin Hyaluron osvježavajući sprej za lice i tijelo trenutno otpušta hijaluronsku kiselinu u obliku osvježavajuće maglice, umiruje kožu, zadržava vlagu, a šminku čini dugotrajnijom i prirodnijom.

image

Eucerin Hyaluron 15,23 eura

PRESS

Biologique Recherche L‘Eauxygénante je osvježavajući hidratantni sprej s oksigenirajućim kompleksom koji daje sjaj i poboljšava postojanost šminke.

image

Biologique Recherche L‘Eauxygénante 150 ml, 115 eura

PRESS

Balea Aqua sprej za lice i tijelo ostavlja trag svježine, a idealan je i za učvršćivanje make up-a.

image

Balea Aqua 1,65 eura

PRESS

Clarins Hydra-Essentiel Hydrating Multi-Protection Mist idealan je za trenutno osvježavanje, hlađenje ili hidrataciju lica, kojem pruža ugodan osjećaj svježine, kao da ste upravo izašli iz tuša.

image

Clarins Hydrating Multi-Protection Mist 31,72 eura

PRESS

Diego dalla Palma Aloe Vera Regenerating Antioxidant Essence Face&Body sprej je snažnog antioksidativnog i hidratantnog učinka za oporavak kože, koji pruža olakšanje pri izlaganju kože suncu, vjetru i smogu, te štiti od preranog starenja.

image

Diego dalla Palma Aloe Vera Regenerating Antioxidant Essence 26,41 eura

PRESS

Afrodita Sun Care Aloe Vera osvježavajući sprej za lice i tijelo intenzivno vlaži, smiruje i regenerira kožu. Odličan je beauty saveznik za vrijeme i nakon sunčanja.

image

Afrodita Sun Care Aloe Vera 9,99 eura

PRESS

Chanel Sublimage La Brume intenzivni obnavljajući sprej koji obnavlja, štiti i vraća blistavost koži.

image

Chanel Sublimage La Brume 294,59 eura

PRESS
Linker
05. rujan 2024 13:23