Victoria Beckham

 MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK
Sjajni i hranjivi

Victoria Beckham predstavila je novi beauty proizvod u čijem je kreiranju i sama sudjelovala. Savršen je za sve kojima se žuri

Upoznajte novi Posh balzam! Obogaćen je maslacem od sjemenki murumuru palme, lanolinom biljnog podrijetla i uljem sjemenki krastavca, a dolazi u četiri nijanse koje se prilagođavaju svakom tenu.

Upoznajte novi Posh balzam! Obogaćen je maslacem od sjemenki murumuru palme, lanolinom biljnog podrijetla i uljem sjemenki krastavca, a dolazi u četiri nijanse koje se prilagođavaju svakom tenu.

Iz kreativne radionice Victorije Beckham lansiran je najnoviji proizvod - balzam za usne, jedan od proizvoda koji se koristi svakodnevno, a čija je prodaja u posljednje vrijeme značajno porasla. Tome u prilog idu podaci koje je Sephora objavila na svojim službenim stranicama i izvijestila o porastu prodaje vlastite robne marke balzama za usne od čak 440%, Space NK zabilježio je porast pretraživanja pojma "njege usana" za 238% dok je na TikToku hešteg #TintedLipBalms prikupio više od 70 milijuna pregleda i postao prava senzacija. Isto se predviđa i Victorijinu novitetu - s cijenom od 35 funti i velikom pompom koja se oko njega stvorila, na putu je prema vrhu najprodavanijih beauty proizvoda.

image

Posh Balm

VICTORIA BECKHAM BEAUTY

Victoria Beckham Beauty postala je omiljena make up marka koju obožavaju beauty insajderi i podržavaju slavne osobe, a ona sama sudjeluje u procesu stvaranja proizvoda. Priča o balzamu započela je jer je Victoria htjela kreirati proizvod za usne koji ćemo koristiti onda kada nemamo vremena ni razmišljati o stavljanju ruža za usne. Obložen je maslacem od sjemenki murumuru palme, lanolinom biljnog podrijetla i uljem sjemenki krastavca zahvaljujući kojima se postiže snažna hidratacija i trajnost pa nema potrebe da ga nanosimo svakih pet minuta.

image

Posh Balm

VICTORIA BECKHAM BEAUTY

Dostupan je u četiri nijanse: Glace - kao prozirni balzam za svakodnevnu upotrebu, Fleur - u prozirno ružičastoj nijansi, Colette - crvenoj boji maka i Cassis - u suptilnoj boji kupine.

Video u kojem se predstavlja objavljen je i na Victorijinu profilu na Instagramu i dosad je prikupio tisuće lajkova i komentara.

"Upoznajte novi Posh balzam — sjajni, hranjivi, savršeni balzam dostupan u četiri suptilne nijanse koje se jedinstveno prilagođavaju vama. Pronađite ga u kolekciji na VictoriaBeckhamBeauty.com i na adresi Dover Street 36.", stoji u opisu videa koji je objavljen na Victorijinu profilu na Instagramu.

Linker
07. rujan 2024 09:11