Netflix, Savršen par

 NETFLIX
Savršen par

Danas na Netflix stiže krimi-serija sa zvjezdanom postavom koju nazivaju novim "Bijelim lotosom". Evo što nas sve čeka

Luksuzno vjenčanje, ubojstvo i obiteljske tajne koje isplivavaju na površinu - zvuči kao da vrijedi dati šansu.

Luksuzno vjenčanje, ubojstvo i obiteljske tajne koje isplivavaju na površinu - zvuči kao da vrijedi dati šansu.

Tko je čekao, došao je na svoje. Na Netflix danas, 5. rujna, stiže krimi-serija "Savršen par". Ima šest epizoda i temelji se na istoimenom bestseler romanu autorice Elin Hilderbrand. Netflix obećava napetu mješavinu misterija, drame i društvene satire, a trailer je mnoge podsjetio na uspješnicu "Bijeli lotos". Evo što sve znamo o novoj seriji koju, iskreno, mi jedva čekamo pogledati već za vikend.

image

Nicole Kidman predvodi zvjezdanu postavu serije

NETFLIX

Zvjezdana postava

U glavnim ulogama nalaze se neka od najpoznatijih imena Hollywooda. Oskarovka Nicole Kidman glumi Greer Garrison Winbury, slavnu spisateljicu kriminalističkih romana i matrijarha bogate obitelji Winbury. Nezinog supruga igra, Liev Schreiber.

Eve Hewson, poznata po ulozi u hit seriji "Bad Sisters", glumi Ameliju Sacks, mladenku koja se udaje u bogatu obitelj Winbury, a njezinog zaručnika Billy Howle. Tu zvijezdama nije kraj - glume i Dakota Fanning te Jack Reynor.

Radnja je prilično intrigantna

Radnja serije počinje s pripremama luksuznog vjenčanja na Nantucketu koje se pretvara u noćnu moru kada se na plaži pronađe mrtvo tijelo jutro prije ceremonije. Ono što je trebalo biti idilični vikend pretvara se u misterij u kojoj su svi uzvanici potencijalni osumnjičenici. Greer Winbury, slavna autorica kriminalističkih romana, našla se u situaciji junakinja svojih knjiga. Dok policija istražuje slučaj, tajne i laži počinju izlaziti na površinu, otkrivajući mračnu stranu naizgled savršene obitelji.

Serija podsjeća na velike hitove

Mnogi su već povukli paralele između ove i drugih popularnih serija poput "Male laži" i "Bijeli Lotos". Sve ove serije bave se temama privilegije, obiteljske dinamike i skrivenih tajni među bogatom elitom. Međutim, čini se da "Savršen par" donosi svježu perspektivu, kombinirajući elemente misterija s crnim humorom i društvenom satirom.

Glumci o seriji

Nicole Kidman je u jednom intervjuu izjavila: "Greer je fascinantan lik. Ona je žena koja je navikla kontrolirati svoju naraciju, ali sada se suočava sa situacijom koju ne može kontrolirati. To stvara zanimljivu dinamiku." Eve Hewson je dodala: "Amelia je autsajder u ovom svijetu ekstremnog bogatstva. Njezin put kroz ovu priču je zaista intrigantan i mislim da će se mnogi gledatelji moći poistovjetiti s njom."

Tko drži redateljsku palicu?

Seriju je režirala nagrađivana redateljica Susanne Bier, poznata po svom radu na serijama "The Undoing" i "The Night Manager". Scenarij je adaptirala Jenna Lamia, koja je ujedno i showrunnerica serije.

Hoćemo li uživati?

Čini se da bismo mogli. "Savršen par" se bavi brojnim kompleksnim temama. Osim očitog misterija ubojstva, serija istražuje dinamiku bogatih obitelji, klasne razlike, brak i vjernost te pokušava odgovoriti na pitanje koliko dobro zapravo poznajemo ljude koje volimo. Također se očekuje da će ova Netflixova serija ponuditi oštru kritiku privilegija i moći, istovremeno pružajući uvid u psihologiju svojih likova. Osim toga, kritičari pišu hvalospjeve i čini se da je pred nama jedna od najuzbudljivijih novih serija na Netflixu ove jeseni.

Luksuzno vjenčanje, ubojstvo i obiteljske tajne koje isplivavaju na površinu - zvuči kao da vrijedi dati šansu.

Linker
05. rujan 2024 11:47