Nobody wants this

 NETFLIX
BINGE

Jesen na ekranima: Top 10 novih hitova koji stižu u rujnu

Donosimo top 10 novih serija i filmova koji stižu u rujnu 2024. na streaming servise - od Marvel hitova do emotivnih drama, pronađite svoj novi omiljeni naslov!

Donosimo top 10 novih serija i filmova koji stižu u rujnu 2024. na streaming servise - od Marvel hitova do emotivnih drama, pronađite svoj novi omiljeni naslov!

Jesenska sezona na streaming servisima započela je uzbudljivim naslovima među kojima je nova serija s Nicole Kidman, a kroz rujan nas očekuje još akcijskih, romantičnih i dramatičnih poslastica. Pogledajte naš odabir naslova koje se isplati čekati.

"Agatha All Along" (Disney+) - Marvelova serija o Grimiznoj vještici

Iz Marvelovog svijeta stiže nova serija u čijem je fokusu vještica Agatha Harkness, koju je publika mogla upoznati u seriji "WandaVision". Naime, "Agatha All Along" je spin-off serije s fokusom na radoznalu Grimiznu vješticu koju je i u ovog puta utjelovila glumica Kathryn Hahn. Ona je u originalnom naslovu prepoznata kao vještica te lišena magičnih sposobnosti, a sda je gledamo kao detektivku u malom gradiću u New Yerseyju čija se priča zakomplicira nakon što otkrije mrtvo tijelo Wande Maximoff u šumi i kada joj vještica Rio Vidal, koju glumi Aubrey Plaza, vrati uspomene, ali ne i moći. Serija stiže 18. rujna na Disney+.

"Pingvin" (Max) - Spin-off "Batmana"

Colin Farrell vraća se u ulozi Oswalda Cobblepota, odnosno Pingvina, u spin-off seriji filma "Batman". Osam epizoda na HBO Max stiže 20. rujna, a obožavateljima približava podzemlje Gothama kroz život jednog od najpoznatijih neprijatelja Batmana - od njegovog uspona u kriminalnom podzemlju pa sve do njegovih demona s kojima se bori i ambicija koje ima.

"Rebel Ridge" (Netflix) - akcijska drama

Redatelj Jeremy Saulnier, poznat po napetim trilerima, donosima nam novu akcijsku dramu "Rebel Ridge" koja stiže na Netflix 6. rujna. Film prati priču o čovjeku koji dolazi u mali grad kako bi pomogao rođaku u nevolji, ali se ubrzo nađe na meti korumpirane lokalne policije. u glavnoj ulozi je Aaron Pierre, a uz njega glumi i Don Johnson kao šef policije.

"Emily u Parizu" (Netflix) - Nove avanture u Rimu

Drugi dio četvrte sezone popularne serije "Emily u Parizu" stiže nam 12. rujna na Netflix i donosi nove avanture Emily Cooper - ovog puta u Rimu. Prvi dio sezone završio je s njezinim spremanjem za putovanje, a u novim epizodama gledat ćemo kako Emily prihvaća nove poslovne izazove u Vječnom gradu, u kojem je čeka i nova romansa.

"Uglies" (Netflix) - Adaptacija distopijskog romana

Radnja filma "Uglies" smještena je u distopijsku budućnost u kojoj se prosječne osobe smatra ružnima sve do 16. godine kada su podvrgnuti ekstremnoj operaciji kako bi postali "lijepi". Radi se o adaptaciji popularnog romana Scotta Westerfelda koja stiže na Netflix 13. rujna, a u glavnim ulogama su Joey King, Chase Stokes, Keith Powers i Laverne Cox.

"Monsters: The Lyle and Erik Menéndez Story" (Netflix) - True crime serija

Ryan Murphy nastavlja svoju antologijsku seriju o stvarnim zločinima s novom sezonom koja se fokusira na slučaj braće Menéndez. Epizode donose novi pogled na ubojstvo i suđenje braći - Eriku i Lyleu - koji su ubili svoje roditelje, u slučaju koji je devedesetih potresao SAD. Cooper Koch i Nicholas Chavez glume Erika i Lylea, dok Javier Bardem i Chloë Sevigny utjelovljuju njihove roditelje.

"His Three Daughters" (Netflix) - Emotivna obiteljska drama

Film koji je premijerno predstavljen lani na Filmskom festivalu u Torontu uz izvrsne kritike, 20. rujna stiže na Netflix. "His Three Daughters" donosi dirljivu priču o tri sestre koje se vraćaju u obiteljski stan kako bi se brinule o ocu i s njim provele njegove posljednje dane. U glavnim ulogama su odlične Carrie Coon, Elizabeth Olsen i Natasha Lyonne.

"Nobody Wants This" (Netflix) - Romantična komedija s Kristen Bell

Romantična humoristična serija s Kristen Bell i Adamom Brodyjem u glavnim ulogama na Netflix stiže 26. rujna, a u njezinom središtu je priča o neobičnom paru - agnostičnoj voditeljici podcasta i rabinu koji se neočekivano upoznaju na zabavi i zaljube. U 10 epizoda imat ćemo priliku pratiti kako napreduje njihova veza i kako se oboje nose s poteškoćama koje nastaju zbog svjetonazorskih razlika. Čini nam se da će to biti feel good serija uz koju će se ove jeseni mnogi opuštati.

"The Grand Tour: One For The Road" (Amazon Prime Video) - Posljednja avantura automobilskog trija

Jeremy Clarkson, Richard Hammond i James May kreću na svoju posljednju avanturu u "The Grand Tour: One For The Road" koja stiže na Amazon Prime Video 13. rujna. Ova specijalna epizoda obećava biti emotivan oproštaj od omiljenog automobilističkog trija, ispunjen njihovim uobičajenim humorom i spektakularnim putovanjima.

"Genijalna prijateljica" (Max) - Završnica hvaljene talijanske drame

Posljednja, četvrta sezona hvaljene talijanske drame "Genijalna prijateljica" stiže na Max 9. rujna, a donosi nam kraj priče o prijateljstvu Elene i Lili koje će ovog puta utjeloviti Alba Rohrwacher i Irene Maiorino. U novih deset epizoda, snimljenih prema četvrtoj knjizi istoimenog književnog serijala Elene Ferrante, pratit ćemo kako se one nose s majčinstvom, karijernim izazovima te izdajom.

S obzirom na šarolik popis, ovog rujna zaista neće biti problem odabrati što ćemo gledati - od uzbudljivih akcijskih filmova preko emotivnih drama uz koje ćemo plakati i romantičnih komedija uz koje ćemo se smijati.

Linker
06. rujan 2024 11:24