Anya Taylor-Joy

 JOHN SALANGSANG/SHUTTERSTOCK
Mračna satira

Još jedna hit knjiga dobiva svoju ekranizaciju na Netflixu. Riječ je o seriji u kojoj glavnu ulogu ima Anya Taylor-Joy

Roman "Kako ubiti vlastitu obitelj" spisateljice Belle Mackie osvojio je srca čitatelja, a sada dolazi i na male ekrane.

Roman "Kako ubiti vlastitu obitelj" spisateljice Belle Mackie osvojio je srca čitatelja, a sada dolazi i na male ekrane.

"Kako ubiti vlastitu obitelj" urnebesno je zabavna priča o psihopatkinji koja je osvojila svjetske top-ljestvice, a svojedobno je proglašena i bestsellerom Sunday Timesa. Kao što to u posljednje vrijeme biva, i ova će hit knjiga dobiti svoju ekranizaciju, i to na platformi Netflix.

Roman britanske spisateljice i novinarke Belle Mackie priča o Grace Bernard. Iako na prvi pogled izgleda kao sasvim jednostavna kći, sestra i prijateljica, ona je zapravo serijski ubojica. U jednom razdoblju svoga života izgubila je sve i sada je jedino što želi - osveta. Ipak, ono što nije očekivala jest da će završiti u zatvoru zbog zločina koji nije počinila.

image

Roman "Kako ubiti vlastitu obitelj" Sunday Times svojedobno je proglasio bestsellerom

ZNANJE.HR

Ova mračna satira u kratkom je vremenu postala jedan od najčitanijih romana, a oduševljenje istim nisu pokazali samo čitatelji, već i kolege pisci. Jedan od njih bio je i popularni autor kriminalističkih romana, Richard Osman. "Obožavam ovu knjigu", rekao je, dok je jednako slavna Jojo Moyes izjavila kako joj je spomenuti roman doslovno vratio želju za čitanjem.

image

Anya Taylor-Joy

JOHN SALANGSANG/SHUTTERSTOCK

Ekranizacija hit knjige imat će osam epizoda, a glavnu će ulogu u seriji imati glumica Anya Taylor-Joy, koja je svjetsku slavu stekla upravo pojavljivanjem u Netflixovoj seriji "Damin gambit". Osim toga, talentirana 28-godišnjakinja ujedno će preuzeti i ulogu jedne od producentica. Iako točan datum dolaska serije na male ekrane još nije poznat, jedva ju čekamo pogledati!

Linker
12. rujan 2024 14:12