Matt Rife 

 OUZOUNOVA/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA OUZOUNOVA/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA
Nova zvijezda

Matt Rife je komičarska ikona čiji novi specijal dolazi danas na Netflix

Dok se neki mogu brinuti da će potencijalno uvrijediti publiku, Rife tvrdi da mu je kao komičaru namjera uvijek i samo nasmijati ljude i uspostaviti vezu sa svojom publikom. Prezire političku korektnost, dosadu i predvidivost, a i nevjerojatno je atraktivan.

Dok se neki mogu brinuti da će potencijalno uvrijediti publiku, Rife tvrdi da mu je kao komičaru namjera uvijek i samo nasmijati ljude i uspostaviti vezu sa svojom publikom. Prezire političku korektnost, dosadu i predvidivost, a i nevjerojatno je atraktivan.

Znate i već volite Matta Rifea? Poznajete "opus"? Ako ne, pravo je vrijeme. Ali, krenimo od početka... Predstavljački: američki je komičar poznat po svojim pojavljivanjima na MTV-jevom "Wild ‘n Out" i gostovanjem u serijama "Brooklyn Nine-Nine" i "Fresh off the Boat". Prošle je godine njegova karijera bila na značajnoj prekretnici – naime, Netflixov specijal "Natural Selection"oduševio je publiku, a isto to oduševljenje vraća ga i doslovno, danas, na spomenutu platformu s nastupom "Lucid – a crowd work special" i kako je najavljeno, pred zaista nepredvidivu publiku u gradu Charlotte u Sjevernoj Karolini.

image

Matt Rife

-/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA -/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Stand-up komičar svoje je vjerne sljedbenike stekao na TikToku (preko 19 milijuna obožavatelja!), nakon što je samostalno objavio tri prethodna specijala na YouTubeu: "Only Fans", "Matthew Steven Rife" i "Walking Red Flag". Upravo su ga izazovi neovisne produkcije natjerali da prikaže svoj materijal i na društvenoj mreži te poveća bazu obožavatelja, što je u konačnici i dovelo do njegove suradnje s Netflixom.

Stand up-om "Natural Selection" dotakao se niza tema, od djece, vjere, a čak je i otkrio očevu kolekciju porno filmova. Dok se neki mogu brinuti da će potencijalno uvrijediti publiku, Rife tvrdi da mu je kao komičaru namjera uvijek i samo nasmijati ljude i uspostaviti vezu sa svojom publikom. Prezire političku korektnost, dosadu i predvidivost, a i nevjerojatno je atraktivan.

"Želim da znate da ste jednako krivi za ovo, kao i ja", poručio je svojim obožavateljima. Novi stand-up snimljen je u The Comedy Zone u Charlotteu, Sjeverna Karolina. Komičar je također prošle godine objavio "Walking Red Flag", još jedan specijal na YouTubeu, koji je prikupio više od 13 milijuna pregleda — i očito nekoliko mrzitelja. U novom specijalu, Rife se ruga ljudima koji vjeruju da je njegov stand-up stil jednostavan i "skroman" i ostavlja publiku s jednim pitanjem: "Je li, stvarno???".. Danas ćemo vidjeti očekuje li nas isti nefiltrirani humor, bez ograničenja koji su obožavatelji inicijalno i zavoljeli.....

Linker
10. rujan 2024 05:55