Sophie Turner

 IMAGE PRESS AGENCY/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
Gotovo neprepoznatljiva

Pogledajte novi trailer: Sophie Turner vraća se kao kradljivica dragulja u kriminalističkoj seriji snimljenoj po istinitoj priči

Engleska glumica u seriji glumi ozloglašenu kradljivicu dragulja iz 1980-ih, a njezina transformacija za ulogu naprosto je nevjerojatna.

Engleska glumica u seriji glumi ozloglašenu kradljivicu dragulja iz 1980-ih, a njezina transformacija za ulogu naprosto je nevjerojatna.

Napokon je objavljen trailer za kriminalističku seriju "Joan" snimanu za ITV u kojoj Sophie Turner ima glavnu ulogu. Engleska glumica, koja se proslavila ulogom Sanse Stark u HBO-ovoj "Igri prijestolja", a za istu je 2019. dobila i nominaciju Emmy za najbolju sporednu glumicu u dramskoj seriji, u novoj seriji glumi ozloglašenu kradljivicu dragulja iz 1980-ih. Serija je snimana po istinitoj priči, a uz 28-godišnju glumicu, u seriji također glume Frank Dillane, Kirsty J. Curtis, Gershwyn Eustache Jr., Laura Aikman i Alex Blake.

Smještena u Londonu 1980-ih, serija prikazuje Joan, majku šestogodišnje kćeri Kelly koja je u braku s nasilnim kriminalcem Garyjem. Nakon što ih Gary ostavi, Joan uzima novi identitet kako bi stvorila novi život za sebe i kćer. Ubrzo nakon toga upoznaje trgovca antikvitetima Bossieja Hanningtona, kradljivca koji joj pomaže u pljačkama. Svota novca koji su ukrali mjerila se u milijunima, ali su živjeli u skromnom gradskom stanu vodeći pritom dvostruki život. Njihovi su kriminalni postupci ubrzo ipak stigli na naplatu, a serija prikazuje njihov pad.

U traileru za novu krimi seriju koji je u dva dana skupio gotovo 170 tisuća pregleda, Sophie se pojavljuje u gotovo neprepoznatljivom looku. Naime, baš poput Joan u stvarnom životu, i glumica je za ulogu nekoliko puta drastično mijenjala look.

image

Sophie Turner izgleda neprepoznatljivo u novoj ulozi

ITV/PLANET/PROFIMEDIA

Riječ je o seriji od sveukupno šest epizoda, čije je snimanje započelo u svibnju prošle godine. "Jako sam uzbuđena što ću upravo ja utjeloviti Joan Hannington i njezinu priču prenijeti na male ekrane", rekla je engleska glumica lani za medije.

Linker
05. rujan 2024 11:06