Madelyn Cline, Jonathan Daviss, Chase Stokes

 ?NETFLIX/COURTESY EVERETT COLLECTION
četvrta sezona

Pougesi se vraćaju lovu na zlato: Stigao je prvi dio nove sezone serije Outer Banks, ovo je sve što morate znati prije gledanja

Prvi dio od pet epizoda već je na Netflixu, a drugi dio dolazi 7. studenog.

Prvi dio od pet epizoda već je na Netflixu, a drugi dio dolazi 7. studenog.

Vratila se jedna od najpopularnijih Netflixovih serija "Outer Banks" i to s novom pričom i nekim novim likovima. Poguesi su započeli četvrtu sezonu s novim lovom na zlato i vremenskim "skokom" od 18 mjeseci. Prvi dio sezone od pet epizoda već je na Netflixu, a drugi dio, od također pet epizoda, izlazi 7. studenoga. Donosimo vam što sve možete očekivati od nove sezone.

Završetak treće sezone

Kraj treće sezone ostaje nedorečen te ne znamo što se dalje događa s ekipom Pougesa, koju čine John B, Sarah, JJ, Pope, Kiara i Cleo. Zadnja epizoda prikazala je skok od 18 mjeseci nakon što su pronašli zlato u El Doradu. U finalnoj epizodi treće sezone saznali smo da je Kiara spašavala morske kornjače, Pope je planirao otići u školu, JJ jr kupio čamac za najam, a Sarah je radila u dućanu za surfanje s Johnom B. Ne smijemo izostaviti ni detalj da im je novi lik, Wes Genrette dao ponudu koju je prilično teško odbiti: pridružiti se potrazi za novim blagom Blackbearda. Treba napomenuti da su na kraju sezone poginula dva lika - Sarin otac Ward (Charles Esten) i Big John (Charles Halford), otac Johna B.

image

Jonathan Daviss, Chase Stokes i Rudy Pankow u novoj sezoni

?NETFLIX/COURTESY EVERETT COLLECTION

Nova sezona, nova priča

Četvrta sezona započinje povratkom Poguesa u Outer Banks, gdje pokušavaju smisliti najbolji način da iskoriste svoje novopronađeno zlato. Ekipa odlučuje sagraditi si novu Pouglandiju, kakvu su imali na pustom otoku, te svoje novo utočište nazivaju Pouglandia 2.0 gdje zajedno žive, uspješno trguju mamcima, priborom za ribolov i nude čarter ture. Međutim, nakon financijskih neuspjeha prihvaćaju Wesovu ponudu te kreću u novu potragu za blagom.

image

Ekipa Poguesa u novoj sezoni "Outer Banks"

?NETFLIX/COURTESY EVERETT COLLECTION

Ali prije nego što se uopće upuste u novu avanturu, novi i opasni neprijatelji su im već za petama. Njihovi problemi se samo gomilaju, a oni su prisiljeni preispitivati ​​svoju prošlost, sadašnjost i budućnost - tko su oni zapravo, je li se sve isplatilo i koliko su spremni riskirati.

"Smatrali smo da ih moramo maknuti iz škole. Imat ćemo nove zlikovce, novi lov na blago, novu životnu situaciju", rekao je za Tudum jedan od kreatora serije Josh Pate objašnjavajući kraj treće sezone. Pojasnio je da su prve tri sezone zamislili kao trilogiju, a četvrta će imati potpuno novu priču. Oni koji su već pogledali prvi dio (spoiler alert), znaju da je potraga za blagom već u punom jeku, a drugi dio ove sezone, koji stiže u studenom jedva se čeka.

image

Madison Bailey, Carlacia Grant, Madelyn Cline, Chase Stokes, Jonathan Daviss i Rudy Pankow

?NETFLIX/COURTESY EVERETT COLLECTION

Glumačka postava

Klasična Pouges ekipa, na sreću svih obožavatelja, ostala je ista. Chase Stokes i dalje je prepoznatljiv u ulozi Johna B, a njegovu djevojku Saru igra Madelyn Cline. Jedan od definitivnih favorita fanova ove serije je JJ kojeg igra Rudy Pankow, a uz njega je Kiara koju igra Madison Bailey, koju uskoro čeka još jedna premijera na Netflixu - filma "Time Cut". Treći par su Pope i Cleo, koje igraju Jonathan Daviss i Carlacia Grant. Od ostalih treba izdvojiti i ekipu sa suprotne strane, odnosno Kookse, a glavna lica tog dijela OBX-a su Sarin brat Rafe kojeg tumači Drew Starkey i bivši dečko Topper kojeg igra Austin North. Fiona Palomo postala je također redovni lik u ulozi Sofije.

image

Mia Challis, Austin North, Drew Starkey, Fiona Palomo i Deion Smith

?NETFLIX/COURTESY EVERETT COLLECTION
image

Jonathan Daviss i Rudy Pankow kao Pope i JJ

?NETFLIX/COURTESY EVERETT COLLECTION

Nova lica ove sezone uključuju J. Anthonyja Cranea koji se pojavljuje kao Chandler Groff, zatim udovicu koja dočekuje Poguese tijekom njihove najnovije avanture Pollyannu McIntosh, najpoznatiju po seriji "Živi mrtvaci", te buntovnicu Daliju koja se suočava s Poguesima, a koju igra Brianna Brown. Kreatori serije već četvrtu sezonu zaredom su Josh Pate, Jonas Pate i Shannon Burke.

image

Chase Stokes i Madelyn Cline kao John B i Sarah

?NETFLIX/COURTESY EVERETT COLLECTION
Linker
12. listopad 2024 16:02