Luke Thompson i Yerin Ha

 NETFLIX
Sneak peak

Prve fotografije sa seta nove sezone "Bridgertona", tko je Yerin Ha koja preuzima glavnu ulogu?

Četrvta sezona prati novu ljubavnu priču između Benedicta Bridgertona i Sophie Baek prema knjizi Julije Quinn "An Offer from a Gentleman".

Četrvta sezona prati novu ljubavnu priču između Benedicta Bridgertona i Sophie Baek prema knjizi Julije Quinn "An Offer from a Gentleman".

Dearest gentle reader, nova sezona hit-serije "Bridgerton" naveliko se najavljuje, iako je snimanje tek počelo, a prve fotografije sa seta već pune društvene mreže. U četvrtoj sezoni glavnu ulogu preuzima jedno novo lice, a ona je 29-godišnja Yerin Ha, koja staje uz gledateljima već dobro poznatog Lukea Thompsona koji glumi Benedicta Bridgertona. Njihova ljubavna priča prati knjigu Julije Quinn "An Offer from a Gentleman".

image

Luke Thompson i Yerin Ha

NETFLIX

Australska glumica korejskog porijekla Yerin Ha, poznata je po ulogama u seriji Stevena Spielberga "Halo" i australskoj mini-seriji "Bad Behaviour", a prethodno je glumila u kazalištu u Sydneyu. Kada je dobila ulogu u "Bridgertonu" bila je jako nervozna, ali onda je upoznala kolege: "Nisam bila više pod stresom jer su me svi zaista dočekali raširenih ruku", kazala je.

Neke od kolegica, poput Nicole Coughlan koja je glavnu ulogu imala u trećoj sezoni, kontaktirale su ju prije dolaska na set. "Napisale su mi: ‘Hej, javi se ako ti bilo što zatreba‘, za nekoga tko tek dolazi u show, to znači jako puno. Osjećam se tako sretno i zahvalno što sam dio takve obitelji”, prepričala je.

image

Yerin Ha novo je lice Bridgertona, a igra Sophie Baek

NETFLIX

Yerin Ha preuzima ulogu Sophie Baek, novu djevojku koja očara Benedicta Bridgertona, drugog po redu od osmero braće i sestara iz obitelji Bridgerton. Sophie, na početku poznatija kao Lady in Silver, služavka je, čija maska ​​- i doslovno i figurativno - skriva njezinu misterioznu povijest. Benedicta upozna upravo na plesu pod maskama, a svojom misterioznošću nije ni čudo da je zarobila srce umjetnika kao što je on. Naglasak u njihovom odnosu je posebno na plesu, jer je "ples način na koji se povezuju i zapravo produžetak njihovih emocija", pojasnila je Ha.

image

Yerin Ha na setu nove sezone Bridgertona

NETFLIX

Benedict Bridgerton gledatelje šarmira još od prve sezone. Nerijetko je na društvenim događanjima bježao u kut kako ne bi morao imati interakcije s potencijalnim nevjestama, a prošle sezone se svjedočilo njegovom ljubavnom trokutu kao i otkrivanju njegove fluidne seksualnosti. Priča o tome ostaje nedovršena na kraju treće sezone, ali je spremna da se do kraja ispriča u nadolazećoj sezoni.

image

Luke Thompson tumači ulogu Benedicta Bridgertona

NETFLIX

Iako se čini da je četvrta sezona pred vratima, to nije slučaj, jer je produkcija tek započela, a datum pa čak ni godina izlaska nove sezone još nisu poznati.

Linker
17. rujan 2024 12:14