Andrew Garfield i Florence Pugh

 BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA
Budući hit

Stigao je trailer za film s Florence Pugh i Andrewom Garfieldom - njih dvoje su jednostavno očaravajući!

Trailer filma nam pruža uvid u živote glavnih likova, Almuta i Tobiasa, dok manevriraju svojom vezom usred životnih izazova.

Trailer filma nam pruža uvid u živote glavnih likova, Almuta i Tobiasa, dok manevriraju svojom vezom usred životnih izazova.

Ako ste zaljubljeni u barem jedno od ovo dvoje glumaca Florence Pugh i Andrewa Garfielda - čini se da vas čeka prava poslastica. Istina, u američka kina dolazi početkom listopada ove godine, dok početkom 2025. dolazi u europska, ali nikada nije dovoljno rano za radovanje, zar ne?

Film se zove "We Live in Time", a jedan od scenarista filma je i Nick Payne, scenarist tri epizode slavne "Krune", dok je glumac Benedict Cumberbatch jedan je od producenata filma. Autorski tim dakle, svakako obećava!

image

Andrew Garfield i Florence Pugh

BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Priča je sljedeća: Almut (Florence Pugh) i Tobias (Andrew Garfield) spojeni su u iznenađujućem, romantičnom susretu koji im mijenja živote. Kroz snimke njihovog zajedničkog života – zaljubljenosti jedno u drugo, izgradnje doma, stvaranja obitelji – otkriva se teška istina koja prodrmava te temelje. Istina se zove bolest.

Dok kreću na put pun izazova od kojih je jedan vrijeme, uče cijeniti svaki trenutak svoje nekonvencionalne rute kojom je išla njihova ljubavna priča, u duboko dirljivoj romansi BAFTOM nagrađenog redatelja Johna Crowleya koja se proteže kroz desetljeća. To vam je otprilike sinopsis filma, čiji je i sam trailer isuviše dirljiv.

No, kako je sve krenulo? Osim službenog dijela ozbiljne produkcije koja se podrazumijeva za jedan ovako veliki filmski projekt - zabavni dio informacije je da su na dodjeli Oscara 2023., Florence Pugh i Andrew Garfield doslovno zapalili internet kada su se pojavili na pozornici kako bi dodijelili nagrade za najbolji originalni scenarij i najbolji adaptirani scenarij (za "Sve u isto vrijeme", Daniels i Sarah Polley za "Women Talking"). Njihova kemija bila je više nego primjetna dok su najavljivali nominirane. Trenutak kad su se isječci i fotografije iza pozornice počeli objavljivati - na kojima se vidjelo njihovo šaputanje - uslijedila je poplava tweetova koji su zahtijevali da ovaj dvojac surađuje na nekom projektu. Želja se gladnom gledateljstvu, tviterašima i mrežašima - obistinila!

Linker
12. rujan 2024 05:01