Cillian Murphy u prvoj sezoni serije ”Peaky Blinders”

 ?NETFLIX/COURTESY EVERETT COLLECTION ?NETFLIX/COURTESY EVERETT COLLECTION
sneak peak

Tommy Shelby se vraća: Znamo da vam ekipa nedostaje pa pogledajte prve fotografije sa seta filma "Peaky Blinders"

Radnja se odvija u Drugom svjetskom ratu, a kako je zemlja u ratu, tako su, naravno, i naši Peaky Blindersi, otkriva kreator serije Steven Knight.

Radnja se odvija u Drugom svjetskom ratu, a kako je zemlja u ratu, tako su, naravno, i naši Peaky Blindersi, otkriva kreator serije Steven Knight.

Tommy Shelby se službeno vraća na dužnost vođe Peaky Blindersa. Netflix je podijelio mali dijelić atmosfere sa seta, odnosno fotografije na kojima je lik Cilliana Murphyja kao ozloglašenog gangstera, uz vijest da je produkcija filma započela. Murphy i Steven Knight, tvorac dugogodišnje serije "Peaky Blinders", također su pozirali na zajedničkoj fotografiji na setu.

Nadolazeći film "Peaky Blinders" režirat će Tom Harper, koji je prethodno režirao nekoliko epizoda serije. “Peaky Blinders”, serija od šest sezona, premijerno je prikazana na BBC-ju 2013. godine, a Netflix je nešto kasnije stekao prava za puštanje serije u SAD-u. Šesta i posljednja sezona emitirana je 2022., a u lipnju je otkriveno da se radi na igranom filmu.

"Čini se da Tommy Shelby nije završio sa mnom... Vrlo je ugodno ponovno surađivati ​​sa Stevenom Knightom i Tomom Harperom na filmskoj verziji ‘Peaky Blindersa‘. Ovo je za sve obožavatelje", rekao je Murphy prilikom najave filma.

Knight je napisao scenarij za film "Peaky Blinders" te je koproducent uz Murphyja, Caryn Mandabacha i Guya Heeleyja. Izvršni producenti su Harper, David Kosse, Jamie Glazebrook, Andrew Warren i David Mason. "Oduševljen sam što vidim kamere kako snimaju ovo novo poglavlje priče o Peaky Blindersima. Radnja je smještena u Drugom svjetskom ratu, a kako je zemlja u ratu, tako su, naravno, i naši Peaky Blindersi", rekao je Knight za Netflix.

Iako se ostatak glumačke postave filma drži u tajnosti, prošlog je mjeseca otkriveno da Murphyjev kolega Irac, Barry Keoghan, najpoznatiji po filmu "Saltburn", ima ulogu u filmu, ali još nije poznato o kakvoj je ulozi riječ. Također je poznato da uloge imaju Tim Roth i švedska glumica Rebecca Ferguson, najpoznatija po filmovima "Dina" i "Nemoguća misija".

image

Barry Keoghan u filmu "Saltburn"

?MGM/COURTESY EVERETT COLLECTION

S obzirom da je tek krenula produkcija, kada film dolazi na male ekrane još nije poznato.

Linker
04. listopad 2024 10:36