Vanna za koncert u Šibeniku priprema poseban program

 Biljana Blivajs/Cropix
Povratak u Šibenik

Vanna priprema glazbeni spektakl na Tvrđavi sv. Mihovila

Prvi put poslije četiri godine, jedan od naboljih vokala naše glazbene scene i mentorica iz showa "The Voice" nastupit će pred Šibenčanima kojima priprema poseban program.

Prvi put poslije četiri godine, jedan od naboljih vokala naše glazbene scene i mentorica iz showa "The Voice" nastupit će pred Šibenčanima kojima priprema poseban program.

Sve je bliže posebna glazbena večer na spektakularnoj tvrđavi, uz estradnu umjetnicu nevjerojatnog glasa, koja će tom prigodom predstaviti gosta iznenađenja. Koncert će se održati ovoga četvrtka, 27. lipnja, a jedna od najboljih domaćih pjevačica spremila je za Šibenik poseban repertoar. Program uključuje novu pjesmu "Dan po dan", duet sa Sergejem Božićem iz "The Voicea" koji su prošlog vikenda predstavili na Melodijama Jadrana. Mladi pjevač njen je nekadašnji učenik u popularnom showu: Vanna ga je vodila sve do polufinala kada je ispao, a bio je jedan od favorita posljednje sezone.

Osim odličnog repertoara, Šibenčane očekuje sjajno izdanje raspoložene Vanne koja je obećala nadoknaditi im sve što su propustili od njenog posljednjeg nastupa. Mnogima omiljena glazbena mentorica ponudit će nešto novo i najbolje od sebe, a oduševljenje će izazvati i izvedbe njenih najvećih hitova uz koje je nešto starija publika odrastala dok se mlađa uz njih dobro zabavljala.

image

Na Tvrđavu sv. Mihovila dolazi gost iznenađenja

Darko Tomaš/ Cropix

"S velikim se zadovoljstvom moj bend i ja vraćamo na sveti Mihovil jer su uspomene na onaj koncert od pred 4 godine sjajne. Svi koji ste bili znate kako je bilo, meni nezaboravno i želim to ponoviti. Vidimo se već u četvrtak, bit će super", poručila je Vanna.

Linker
25. lipanj 2024 15:00