Josipa Pavičić

 JOSIPA PAVIčIć
Promocija knjige

Vodič za preživljavanje narcisa Josipe Pavičić uskoro dobiva treće izdanje

Knjiga je doživjela velik uspjeh u Hrvatskoj i u regiji, o čemu govore dva rasprodana izdanja i treće, koje je u pripremi.

Knjiga je doživjela velik uspjeh u Hrvatskoj i u regiji, o čemu govore dva rasprodana izdanja i treće, koje je u pripremi.

Josipa Pavičić u lipnju prošle godine objavila je svoju treću knjigu pod naslovom "Ja, pa ja i opet ja! Vodič za preživljavanje narcisa". Knjiga je brzo osvojila publiku, što je pokazatelj da je Josipa i ovaj put obradila temu o kojoj mnogi nerado javno govore: činjenicu da velik broj ljudi živi u čeličnom zagrljaju narcisoidnih osoba i traži način kako izaći iz takvih odnosa. Pokazalo se da je knjiga "Ja, pa ja i opet ja!" bila izvrstan vodič i putokaz svim onima koji žele pronaći put prema potpunom oporavku od takvih veza. Knjiga je doživjela velik uspjeh u Hrvatskoj i u regiji, o čemu govore dva rasprodana izdanja i treće, koje je u pripremi. Na više od 60 promocija Josipa je knjigu predstavila svojoj publici diljem Hrvatske te u susjednim zemljama.

Josipa Pavičić u ovoj knjizi pomno proučava narcisoidnu osobnost, taj neizlječiv i često za okolinu razoran poremećaj s kojim se danas sve češće susrećemo u svim životnim područjima: od obiteljskog i prijateljskog okruženja preko poslovnog i javnog pa sve do romantičnih odnosa. Knjigu je ilustrirala istinitim pričama s kojima se mnogi od nas mogu poistovjetiti i možda u njima prepoznati slična osobna iskustva, a uz pomoć tehnika i alata koje nam Josipa nudi možemo naučiti kako prepoznati „narcisa“, ali i što bezbolnije i brže iscijeliti se ako nam se ipak dogodi ljubav ili bliski susret s njim. Napisana jednostavno i pitko, ali istodobno stručno, ova će nas knjiga ohrabriti i pomoći nam da povratimo poljuljano samopouzdanje i nastavimo živjeti onako kako zavrjeđujemo: sretno, zadovoljno, punim plućima, s vjerom u život i ljude.

Linker
18. listopad 2024 03:11