Jennifer Garner

 PLANET PHOTOS/PLANET/PROFIMEDIA
Farmhouse stil

Jennifer Garner pokazala je novouređenu kuću: Rado bismo tu živjeli, svaki dio rustikalnog interijera po nečemu je poseban

Američka glumica otvorila je vrata renoviranog doma u prestižnom dijelu Los Angelesa u kojem živi sa svoje troje djece.

Američka glumica otvorila je vrata renoviranog doma u prestižnom dijelu Los Angelesa u kojem živi sa svoje troje djece.

Takozvani farmhouse stil već je neko vrijeme među najpopularnijim stilovima uređenja interijera, a prošle je godine zabilježio velik porast pretraživanja na Instagramu, Pinterestu i ostalim platformama koje se sve češće koriste upravo za pronalaženje inspiracija. U doslovnom prijevodu, farmhouse je zapravo seoska kuća, a ovaj stil opisuje se kao izrazito topao, ugodan i opuštajući, s mnogo šarma i karaktera. Jedna od obožavateljica ovog stila očigledno je i Jennifer Garner (52) koja je upravo u njemu uredila svoj dom u Los Angelesu, a ekskluzivno za Architectural Digest pokazala je kako sve to izgleda.

Renovacija njezinog doma u prestižnom dijelu Brentwooda trajala je čak pet godina, a zahvaljujući inspiraciji koju je pronašla u farmhouse stilu, kuća se savršeno uklapa u glumičinu ljubav prema prirodi. Kako je otkrila u intervjuu, Jennifer je željela dom koji će biti elegantan, ali ujedno i vrlo ugodan za njezinu obitelj.

Za uređenje je angažirala renomirane dizajnere Brooke i Stevea Giannettija, a njihov jedinstveni pristup koji savršeno kombinira eleganciju s rustikalnim elementima stvorio je topao i privlačan ambijent. Prostrani dnevni boravak krasi visoki strop i velike staklene površine koje propuštaju obilje prirodnog svjetla, namještaj koji se uglavnom bazira na neutralnim bojama osigurava udobnost, dok zemljani tonovi određenih detalja u prostoru cijeloj sobi daju određenu dozu topline.

U kući se nalazi i knjižnica u kojoj glavnu ulogu imaju tamnoplave police za knjige, a dio kuće ima oslikane prozore. Prostor u kući na koji je glumica posebno ponosna je, dakako, kuhinja. Prostrana i funkcionalna, ova prostorija odražava glumičinu strast prema kuhanju i obiteljskim okupljanjima. Kada govorimo o samom uređenju kuhinje, u njoj prvenstveno dominiraju bijeli i drveni elementi, dok je kupaonica u nešto modernijem stilu. Naime, glumica je za nju odabrala prostranu mramornu tuš kabinu i chic zlatne detalje, a ništa manje zanimljiva nije ni samostojeća kada koju je glumica odlučila staviti ispod prozora, odakle se pruža pogled na uređeni vrt.

Veliku pažnju Jennifer je posvetila uređenju vrta u kojem se nalaze organski povrtnjak, voćnjak i cvjetne gredice. Bazen i prostor za sjedenje idealni su za opuštanje i zabavu s obitelji i prijateljima, a u skladu s njezinom ljubavi prema očuvanju okoliša, kuća je opremljena solarnim panelima i sustavom za prikupljanje kišnice. Kao zagovornica zdravog načina života, Jennifer je u sklopu kuće napravila i opremljenu teretanu.

Linker
05. rujan 2024 11:05