MOEL/INSTAGRAM
Konačno

Moel otvorio vrata svog prvog showrooma u Zagrebu, odiše elegancijom, a svi mirisi i teksture mogu se doživjeti iz prve ruke

Na zagrebačkoj adresi Vlaška ulica 82 čekaju vas luksuzni dekorativni proizvodi jednog od omiljenih domaćih brendova.

Na zagrebačkoj adresi Vlaška ulica 82 čekaju vas luksuzni dekorativni proizvodi jednog od omiljenih domaćih brendova.

Domaći brend luksuznog dekora za domove Moel otvorio je vrata svog prvog showrooma u Zagrebu i time najavio novu eru svog poslovanja. Kupci se vesele što će konačno moći sve mirise i teksture doživjeti iz prve ruke, razgledati proizvode iz bogate ponude i pronaći nešto lijepo za sebe.

Otvorenje nije propustila ni bivša missica Lejla Filipović (47) koja je imala priliku surađivati s brendom Moel i sudjelovati u kreiranju jednog od mirisa svijeće, koji je bio inspiriran upravo njome.

Brend je 2019. osnovala Vinkovčanka Mia Antunović (34) koja je svoju strast prema kuhanju, zabavi i uređenju interijera pretvorila u posao. Kreirala je prvu hrvatsku luksuznu liniju svijeća od soje koja se među ostalima ističe kvalitetom, ali i estetikom. Njihov sastav u potpunosti je prirodan, veganske su, izrađene isključivo od prirodnog sojinog voska. Ne sadrže ftalate, odnosno plastifikatore.

image

Moel započinje novu epohu u poslovanju

MOEL/INSTAGRAM
image

Sastav Moel svijeća u potpunosti je prirodan, veganske su, izrađene isključivo od prirodnog sojinog voska

MOEL/INSTAGRAM
image

Jastuci su izrađeni od najfinijih materijala

MOEL/INSTAGRAM

Ideja za pokretanje vlastitog posla u njoj se "uvijek kuhala", no nije se iskristalizirala do prije četiri godine i to baš na Božić koji je posebno očarava.

"Kao najveći zaljubljenik u božićno vrijeme i svu tu magiju, uvijek sam za svoje prijatelje izrađivala poklone; od domaćih džemova, do kolačića i alkoholnih pića... Jednog Božića Pinterest me doveo do ‘uradi sam svijeće‘ pa sam malo istraživala i odlučila ih napraviti. Od te prve male kolekcije bila sam potpuno očarana i ideja da imam vlastitu tvrtku za svijeće me konstantno pratila. Inače i osobno jako volim svijeće, a otkriće da nisu sve svijeće štetne te da je moguće spojiti estetiku i funkcionalnost, odnosno ekologiju, bila je dobitna kombinacija", ispričala nam je Mia jednom prilikom koja je spojila francuski naziv za Božić i prvo slovo svojega imena i tako dobila "Moel".

Danas osim svijeća u ponudi ima tekstilne proizvode, uključujući stolnjake, posteljinu kao i ukrasne predmete poput jastuka izrađenih od najfinijih materijala – visokokvalitetnog češljanog pamuka i ekološki prihvatljivih boja s dokazanom postojanošću.

Prije nego što je zakoračila svijet poduzetništva u Hrvatskoj, Mia je proputovala svijet, radeći u mnogim poznatim metropolama. Nakon završetka Fakultet političkih znanosti u Zagrebu, Mia nije mogla naći posao pa se zaputila u Istanbul i tamo ostvarila karijeru modela. Poslovne ponude su svakim danom sve više rasle pa je odlučila karijeru razviti i na američkom tržištu.

image

Svi proizvodi izrađuju se u Hrvatskoj

MOEL/INSTAGRAM

Preselila se u Los Angeles koji je mnogima nedostižan san. Tamo je ostvarila suradnju po kojoj je i dan danas naveliko poznata - kao prvo zaštitno lice iz Hrvatske za liniju traperica Khloe Kardashian. Mia je poznatu sestru iz klana Kardashian-Jenner i osobno upoznala te za nju ima samo riječi hvale.

"Ona je iznimno pristupačna, suzdržana, smirena, profesionalna i draga žena. Vrlo je lako s njom surađivati i maksimalno je posvećena", rekla je Mia koja nažalost nije imala prilike upoznati i ostale članove slavne obitelji.

Linker
11. listopad 2024 12:22