ZARA HOME
Prirodna elegancija

Ovaj detalj iz Zara Homea uljepšat će svaki vaš interijer, a sada je i na odličnom popustu

Ako ste ljubitelj neutralnih tonova i prirodnih materijala ratan je pun pogodak, a ovo zrcalo će podignuti izgled svakog prostora.

Ako ste ljubitelj neutralnih tonova i prirodnih materijala ratan je pun pogodak, a ovo zrcalo će podignuti izgled svakog prostora.

U posljednje vrijeme ratan je doživio pravi procvat u svijetu interijera vraćajući se kao jedan od najpopularnijih materijala za uređenje doma. Poznat po svojoj prirodnoj ljepoti i izdržljivosti koristi se za izradu raznih komada namještaja i dekoracija, a dekorativna ogledala od ratana postala su pravi hit među ljubiteljima dizajna interijera. Ova ogledala ne samo da unose toplinu i teksturu u prostor, već također predstavljaju savršen spoj prirode i elegancije.

image
ZARA HOME
image
ZARA HOME

Ratan, kao prirodni materijal, ima jedinstvenu teksturu i boju koja varira od svjetlosmeđe do tamnozlatne. Ova neutralna paleta boja lako se uklapa u različite stilove interijera, od boho i rustikalnog do modernog i skandinavskog. Ogledalo od ratana može biti središnji dekorativni element koji povezuje cijelu prostoriju, donoseći osjećaj prirodne harmonije.

image
ZARA HOME
image
ZARA HOME

Jedna od glavnih prednosti dekorativnih ogledala od ratana je njihova raznovrsnost u dizajnu. Dostupna su u različitim oblicima i veličinama, od klasičnih okruglih i ovalnih do zanimljivih asimetričnih i sunčevih oblika. Ova ogledala često imaju ručno izrađene detalje, što im daje dodatnu vrijednost i unikatnost. Zbog svoje neutralne boje i prirodnog izgleda, ogledala od ratana lako se kombiniraju s različitim materijalima i bojama. Savršeno se slažu s drvenim namještajem, biljkama, tekstilom u neutralnim tonovima, ali i s jarkim bojama i modernim komadima. Na primjer, ogledalo od ratana može izvrsno izgledati iznad konzolnog stola od hrasta, okruženo zelenilom i modernim dekorativnim elementima, stvarajući uravnotežen spoj prirodnog i suvremenog stila.

image
ZARA HOME

Naravno, ogledala nisu samo dekorativni već i praktični elementi. Ogledala u hodnicima omogućuju nam se da ako treba "popravimo" prije izlaska iz kuće, dok su ona u kupaonicama neophodna za obavljanje svakodnevnih rituala njege. U spavaćim sobama, ogledala na ormarima ili toaletnim stolićima čine prostor funkcionalnijim i praktičnijim. Okruglo zidno ogledalo od pletenog ratana s vanjske strane iz Zara Homea idealno će se uklopiti u bilo koju prostoriju vašeg doma i dodati joj dašak elegancije. Promjer zrcala s unutarnje strane je 45 cm, a možete ga pričvrstiti s pomoću odgovarajućih vijaka za zid i kopčica na poleđini zrcala. Osim što predivno izgleda, oduševit će vas i informacija da je trenutno na velikom popustu. Prvotna cijena bila mu je 189 eura, a sada je sniženo više od 60 posto pa ga možete nabaviti za 69,99 eura.

Linker
05. rujan 2024 11:13