ZARA HOME
Moderna elegancija

Prekrasna lampa od drva manga iz Zara Home uljepšat će svaki interijer, a sada je gotovo upola snižena

Ako vam je u interijeru bitna estetika, s ovom lampom ne možete pogriješiti.

Ako vam je u interijeru bitna estetika, s ovom lampom ne možete pogriješiti.

Spavaće sobe naša su mala oaza opuštanja i mjesto gdje obnavljamo svoju energiju, a ako ste i vi među onima koji prije spavanja vole čitati omiljenu knjigu, onda znate i koliko je važan izbor lampe na vašem noćnom ormariću. Osim toga, komadi poput stolnih i noćnih lampi postali su glavni stilski pečat gotovo svake prostorije u domu.

image

Stolna lampa s postoljem od drva manga snižena je sa 69,99 € na 39,99 €

ZARA HOME

Stolne lampe dolaze u raznim stilovima, bojama i materijalima, što ih čini savršenim dekorativnim dodatkom za svaki interijer, a mogu se koristiti za dodavanje karaktera i stila prostoriji - od klasičnog do modernog dizajna. Osim funkcionalnog osvjetljenja, stolne lampe svojim toplim svjetlom mogu doprinijeti stvaranju ugodne i intimne atmosfere u prostoriji. Nama je za oko zapela stolna lampa s postoljem od drva manga koju sada na popustu možete pronaći u asortimanu Zara Home.

image
ZARA HOME

Drvo manga ima jedinstvene uzorke i bogatu teksturu, što ga čini atraktivnim za izradu namještaja i dekorativnih elemenata, a njegova prirodna boja varira od zlatno smeđe do tamno smeđe, često s upečatljivim godovima i mrljama. Koristi se za izradu različitih stilova lampi, od modernih i minimalističkih do rustikalnih i tradicionalnih, što ga čini prilagodljivim za razne dekorativne koncepte. Zbog varijacija u uzorcima i bojama, svaka lampa od mango drveta je jedinstvena, dodajući individualnost i poseban šarm svakom prostoru. Zarina lampa koja postolje od drva manga kombinira s lanenim sjenilom u bijeloj boji odiše jednostavnošću i elegancijom koja će se uklopiti u gotovo svaki interijer.

image
ZARA HOME
Linker
18. srpanj 2024 12:33