Iva Košuljandić i Nataša Đuričić

 PRESS
BUDI FIT

U Zagrebu je otvoren novi pilates studio, oduševio nas je predivnim interijerom, a iza njega stoje dvije uspješne žene

Nataša i Iva, prijateljice su i poslovne suradnice koje su udružile snage i otvorile reformerIN, koji je, kako kažu, pametan studio u kojem se spajaju probrani treninzi snage s moćnim reformerima, a njihovi treninzi su, ističu, najučinkovitije vježbe koje ste dosad imali prilike isprobati.

Nataša i Iva, prijateljice su i poslovne suradnice koje su udružile snage i otvorile reformerIN, koji je, kako kažu, pametan studio u kojem se spajaju probrani treninzi snage s moćnim reformerima, a njihovi treninzi su, ističu, najučinkovitije vježbe koje ste dosad imali prilike isprobati.

Posljednjih godina pilates reformer sve je popularniji način za postizanje sjajne linije. Sprava u koju se kunu treneri pilatesa posebna je po tome što se na njoj može izvesti više od 500 različitih vježbi, postići fleksibilnost i mišićna izdržljivost, a klizna podloga prilagođava se svakoj osobi posebno. Stoga, nije ni čudo da pilates reformer studija ima sve više i u Hrvatskoj. Posljednji kojeg smo otkrili je reformerIN, pilates studio u samom centru Zagreba na adresu Ilica 291, koji se prostire na 90 četvornih i u kojem se nalaze glavna prostorija s pet reformera, soba za opuštanje, prostorija za privatne treninge i kupaonica.

image

Prostire se na 90 m2

PRESS
image

Sadrži pet reformera, relax sobu, prostoriju za privatne treninge i kupaonicu

PRESS

U reformerIN-u snage su udružile dvije žene Nataša Đuričić, vlasnica marketinške agencije Plasman grupa, globalne platforme koja spaja investitore i startupove PitchSee i Iva Košuljandić, iskusna trenerica i kineziologinja koja iza sebe ima nekoliko godina iskustva u vođenju treninga na reformeru.

image

Iva Košuljandić i Nataša Đuričić

PRESS

"Ušle smo u sasvim novi prostor stoga smo samo morale urediti interijer, naručiti sprave i rekvizite i za manje od tri mjeseca otvorile smo reformerIN. Dok je Iva bila zadužena za planiranje treninga, narudžbu sprava i rekvizita, ja sam preuzela uređenje. Ta tri mjeseca samo sam se time bavila, znala sam točno što želim, a u svemu mi je pomogla Iva Kutija iz IvyBox dizajna, ponajviše u crtanju rendera, pripremi za majstore i slaganje namještaja po mjeri", govori nam Nataša koja aktivno brine i o svojoj fizičkoj formi.

image

Studio su otvorile prijateljice i poslovne suradnice Nataša i Iva

PRESS
image

Nataša je bila zadužena za uređenje, a Iva za sprave

PRESS

Prati i isprobava novitete na tržištu, no većina joj, kaže, nakon nekog vremena dosadi i tako je tragajući za novim izazovima, došla do Ive i njezinih vježbi na reformerima. "Jako mi se svidio Ivin pristup kojem sam ostala vjerna, te nam je, nakon godina vježbanja, odnos klijent trener prerastao u poslovno prijateljski odnos. Odlučile smo otvoriti novi reformer studio s malo drugačijim pristupom u kojem će se klijentice lijepo osjećati i jednako dobro izgledati. Probrane su najučinkovitije vježbe koje precizno ciljaju željene mišiće te su u kombinaciji s reformerom nastali moćni IN treninzi" objašnjava Nataša, kako je došlo do otvorenja studija. Odaziv je, ističe, i veći nego što su očekivale. Kada su Ivine klijentice čule da otvara studio, došle su za njom, a tu su i nove koje su joj pružile povjerenje.

image

Na reformeru se može izvoditi više od 500 vježbi

PRESS
image

Nalazi se u samom centru Zagreba, na adresi Ilica 291

PRESS

U reformerIN-u je, kaže Nataša, najvažnije da se klijentice dobro osjećaju i imaju rezultate zato treninge trenutačno vodi Iva, a već ove jeseni kreće obuka novih IN trenera."IN su intenzivne i probrane pilates vježbe koje se uz stručni nadzor izvode na reformer spravama i vrlo su učinkovite u oblikovanju cijelog tijela. Po potrebi se mogu izolirati određeni mišići čime su treninzi prigodni za sve. Kombinira se trening snage s pilatesom – najbolje od oba svijeta i pritom se čuvaju kralježnica i zglobovi. Reformer nije samo pilates sprava, već multifunkcionalna fitness sprava s dovoljno izazovnim opterećenjem da se postigne efekt teretane. Tom kombinacijom dobivamo izdužene i čvrste mišiće. Svaki IN trening koristi najučinkovitije principe", zaključuje Nataša. Inače, cijena po satu je 17 eura, individualni trening stoji 50, a probni 20 eura.

image

Cijena po satu je 17 eura, individualni trening je 50, a probni 20 eura

PRESS
Linker
06. rujan 2024 08:51