Božićne dekoracije su stigle u Zaru Home

 ZARA HOME
Stižu blagdani

Zara Home i Sinsay već imaju božićne dekoracije, izdvajamo najdivnije stvarčice koje će unijeti blagdansku atmosferu u vaš dom

Da, rano je, ali jednostavno nismo mogli odoljeti.

Da, rano je, ali jednostavno nismo mogli odoljeti.

Znamo, znamo da božićni blagdani nisu još ni blizu, pa još ni Sisveti nam nisu stigli, ali svejedno, čim u web-shopovima ugledamo božićne dekoracije, počnemo se ponašati kao i oni ljudi koji na društvenim mrežama objavljuju adventske prizore i odbrojavaju "još 128 dana do Božića". Zara Home i Sinsay Home su već izbacili svoje kolekcije i podsjetili na ljepotu blagdanske atmosfere u domu. Zato smo izdvojili najljepše iz njihovih božićnih kolekcija pa možete uživati malo u prizoru, a možda pronađete nešto što vam se sviđa - pa na vrijeme ulovite neku sitnicu koja će unijeti blagdansko raspoloženje i u vaš stan - kad za to dođe vrijeme.

Zara Home

Zlatna, tamnocrvena, metal i baršun... Zara Home ima sve za sofsticirano blagdansko uređenje doma. Pogledajte samo ovo drvce kojemu baš više ništa ne treba osim smjestiti ga na pravo mjesto u prostoriji i uživati u toplom svjetlu treperavih svjećica, ili ovaj poslužavnik u kojem možete poslužiti svoje blagdanske keksiće, a čak i bez njih izgleda impresivno, a pogotovo ako su uz njega ove staklene crvene čaše... Metalnu viseću zlatnu granu vidimo u svom domu, a vi?

image

Metalni viseći božićni ukras s grančicama, 34,99 €

ZARA HOME
image

Božićno drvce s led rasvjetom (180 CM), 199 €

ZARA HOME
image

Ukrasna kuglica od raspucanog stakla, 29,99 € - 34,99 €

ZARA HOME
image

Komplet božićnog staklenog posuđa u boji, 4,99 €

ZARA HOME
image

Božićni visoki stalak za posluživanje s poklopcem,
59,99 €

ZARA, BOžIć

Sinsay Home

Veselo, podvučeno zlatnom ili zelenom i s preslatkim božićnim motivima unijet će blagdansko veselje, za ne mnogo novca. Dražesne figurice podignut će raspoloženje, hrana poslužena u tanjuru s božićnim motivima zaokružit će božićnu trpezu, a diskretna jastučnica s mašnom uljepšati sofu. Moramo li napomenuti da su čajne žličice s motivom rogova soba - neodoljive?!

image

Poslužavnik, 7,99 €

SINSAY HOME
image

Jastučnica, 7,99 €

SINSAY HOME
image

Žličice, 4 kom u setu, 3,49 €

SINSAY HOME
image

Tanjur, 3,49 €

SINSAY HOME
image

Božićni ukras, 9,99 €

SINSAY HOME

Linker
18. listopad 2024 13:04