Zara Home

 ZARA HOME
Nešto drugačije

Zara Home ima predivno posuđe od keramike koje se savršeno uklapa u prostore svojim toplim, zemljanim nijansama

Nepravilno oblikovano posuđe jedno je od vodećih jesenskih trendova, a ova kolekcija, ne samo da ih prati već ih aktivno oblikuje, postavljajući nove standarde.

Nepravilno oblikovano posuđe jedno je od vodećih jesenskih trendova, a ova kolekcija, ne samo da ih prati već ih aktivno oblikuje, postavljajući nove standarde.

Ako ste u potrazi za novim detaljima u vašem domu, dobre vijesti stižu iz Zare Homea jer je na njihove police stigla kolekcija keramičkog posuđa, kojom je napravila odmak od tradicionalnih. Njeni nepravilni oblici promoviraju ljepotu nesavršenosti, stvarajući jedinstvene komade koji će sigurno biti u središtu pozornosti na stolu ili na polici.

image
ZARA

Kolekcija obuhvaća različite oblike i veličine, svaki komad je jedinstveno oblikovan i nećete pronaći dva identična predmeta. Izrađeni su od visokokvalitetne keramike, ručno oblikovane i glazirane, za što su angažirani iskusni keramičari kako bi osigurali da svaki komad bude ne samo estetski privlačan, već i funkcionalan te izdržljiv za svakodnevnu upotrebu.

Iako je kolekcija dizajnirana za svakodnevnu upotrebu, iz Zara Homea preporučuju da se pere ručno ili na nižim temperaturama u perilici suđa, odnosno da se izbjegavaju nagle promjene temperature kako bi se spriječilo njegovo pucanje. Cijene se kreću od 8,99 eura za desertni tanjur do 21,99 eura za vazu, koji su trenutačno dostupni u webshopu.

image

Nepravilni keramički desertni tanjur 8,99 eura

ZARA
image

Keramička vaza nepravilne teksture 21,99 eura

ZARA

Zara naglašava da je nova kolekcija proizvedena s naglaskom na održivost. Keramika je sama po sebi održiv materijal, a oni su dodatno optimizirali svoj proizvodni proces kako bi smanjili otpad i potrošnju energije.

Linker
04. listopad 2024 16:02