Selena Gomez

 OUR PLACE/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA OUR PLACE/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA
Super kombinacija

Zavirite u kuhinju Selene Gomez: Primjer je savršenog spoja rustikalnog i modernog, a ovaj stil bit će poželjan još dugo

Inspirirajte se načinom na koji ju je uredila, izgleda da će biti popularan još dugo.

Inspirirajte se načinom na koji ju je uredila, izgleda da će biti popularan još dugo.

Pjevačica i poduzetnica, a odnedavno službeno i milijarderka, Selena Gomez, izazvala je veliko zanimanje za jednu od ključnih prostorija njezina doma. Riječ je o kuhinji koja je savršen primjer kako se mogu kombinirati različiti stilovi pri stvaranju jedinstvenog i personaliziranog prostora. Spajanjem starinskih elemenata s modernim detaljima, Selena je stvorila prostor koja je istovremeno funkcionalan i estetski privlačan.

image

Miješanje različitih boja, stilova i tekstura rezultiralo je interijerom koji želimo kopirati

WALTER/BESTIMAGE/PROFIMEDIA

Selenina kuhinja uređena je u skladu s trendom povratka tradicionalnom uređenju kuće na farmi, a koji je već dugo popularan među dizajnerima interijera. U središtu prostorije nalazi se štednjak sa šest plamenika, na zidovima se nalazi bijela opeka, a posuđe je pospremljeno u bijelim ormarićima.

Od dekorativnih elemenata na zidu se nalaze ručno oslikani tanjuri i posudice s cvijećem, dok bakreno posuđe dodaje toplinu i sjaj prostoru. Otvorene police s vintage tanjurima i vazama unose osobnost i karakter u prostor, a paleta boja također je pažljivo odabrana. Prevladavaju neutralni tonovi - bijela, siva i boje drva koje stvaraju smirujuću atmosferu. Teksture materijala, pak, stvaraju svoju priču, od hrapave cigle do glatkih površina ormarića. Veliki prozori propuštaju prirodno svjetlo koje se nadopunjuje s modernim visećem lusterom.

image

Selena Gomez obratila je pažnju na svaki detalj pri uređenju svoje kuhinje

WALTER/BESTIMAGE/PROFIMEDIA

Za one koji žele replicirati Selenin stil, evo nekoliko savjeta. Kombinirajte rustikalne elemente poput izložene cigle ili drvenih greda s modernim ormarićima i uređajima, koristite neutralnu paletu boja kao bazu, a zatim dodajte toplinu kroz metalne akcente i prirodne materijale. Nemojte se bojati miješati različite teksture - glatke površine s hrapavima, sjajne s onima mat, odaberite vintage elemente poput starih tanjura ili posuda za začine kako biste dodali karakter prostoru.

Kombiniranje stilova, poput onih u Seleninoj kuhinji i dalje će biti u trendu, a s napretkom tehnologije i novim materijalima, možemo očekivati još više inovativnih načina spajanja tradicionalnog i modernog u budućnosti dizajna kuhinja.

Linker
03. listopad 2024 01:33