GREG CHOW/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA
Kako vam se sviđa?

Želimo ga! U kuhinji Cameron Diaz jedan detalj se ističe kao pravi klasik - vjerojatno će biti jednako lijep i za sto godina

Glumica se često javlja obožavateljima iz svoje kuhinje pri čijem je uređenju pazila na baš svaki detalj.

Glumica se često javlja obožavateljima iz svoje kuhinje pri čijem je uređenju pazila na baš svaki detalj.

Jedna od omiljenih holivudskih glumica Cameron Diaz (52) prije nekoliko se mjeseci vratila snimanju filmova, nakon što je uzela podužu pauzu od života pod svjetlima reflektora i uživala u privatnosti i miru svog doma u Montecitu. Tamo živi sa svojim suprugom, glazbenikom Benjijem Maddenom (45) i njihovom kćerkom Raddix (4). To kalifornijsko naselje poznato je po svojim slavnim stanovnicima i njihovim luksuznim domovima, baš kao što je i onaj u vlasništvu Cameron, a iz kojeg se putem društvenih mreža javlja svojim obožavateljima. Na profilu na Instagramu, na kojem ju prati 11,9 milijuna ljudi često objavljuje videa i fotografije, a svima je za oko posebno zapela njezina kuhinja u kojoj često boravi. Tamo voli pripremati raznorazna jela od deserata do onih glavnih, a koje onda sljubljuje sa svojom markom organskog vina Avaline i tako sama sebi radi dobru reklamu.

Ono što svaki put privuče pozornost njezinih pratitelja je velika mramorna ploča koja se nalazi iza nje na zidu. Riječ je o jednom komadu visoke kvalitete, koji prekriva cijelu površinu, za razliku od konvencionalnijih pločica ili više mramornih komada, a isti takav se nalazi i na radnoj površini. Šaren je, u kombinaciji bijele, crne i sivkaste nijanse što izgleda jako luksuzno, stoga nije čudo da se Diaz našla među zvijezdama koje su se odlučile za taj novi-stari trend. Mramor krasi velika izdržljivost i trajnost pa možemo pretpostaviti da će jednako lijepo izgledati i za sto godina, a to nije nešto što se može reći za većinu dizajnerskih komada u kućanstvu, bez obzira na to koliko lijepo sada izgledali.

image

Kuhinja Cameron Diaz

MLS/PLANET/PROFIMEDIA

Nešto slično svidjelo se i glumici Jennifer Aniston (55), koja u kuhinji svog doma u Los Angelesu također ima mramornu ploču, ali ona se odlučila za crnu mat verziju. Nalazi se na zidovima i na radnoj površini i sve odiše minimalizmom. Mramor zapravo dominira u njezinoj raskošnoj vili - od kuhinje, do kupaonice sve do terase u što se možemo uvjeriti na fotografijama i snimkama koje objavljuje na profilu na Instagramu.

Linker
16. rujan 2024 10:25