Zagrebački restoran EverGreen Sushi Experience skoro deset godina mazi nepca ljubitelja sushija, a s nama su podijelili dva nova recepta sa svog menija.
Donosimo vam dva recepta koje su s nama podijelili iz popularnog restorana poznatog po odličnoj ponudi sushija.
JAKOBOVE KAPICE U KADAIF TIJESTU
SASTOJCI: 10 jakobovih kapica,100 g kadaif tijesta,1 jaje, Aioli umak, ulje za prženje
PRIPREMA Jakobove kapice zamotati u kadaif tijesto te rubove premazati jajetom kako bi se sve spojilo. Pržiti ih dok ne dobiju zlatnosmeđu boju. Poslužiti toplo s malo aioli umaka na svakoj jakobovoj kapici.
SASHIMI
SASTOJCI 50g svježe jadranske tune, 50g svježeg lososa, 50g svježeg jadraskog brancina, đumbir i wasabi
PRIPREMA Ribu narezati na tanke ploške te ih posložiti po želji. Uz sashimi poslužiti đumbir koji se jede između zalogaja razne ribe te wasabi. Po želji uz sashimi se može jesti i sushi riža.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....