Pradina nova kolekcija pribora za jelo

 PRADA HOME
Bling, Bling!

Luksuzni minimalizam: Prada Home ima novu kolekciju srebrnog pribora za jelo, odlikuje ju čista jednostavnost i vrhunska izrada

Možda će vas malo iznenaditi odsustvo detalja, no onima koji dobro poznaju ovaj brend neće proći neopažen poznati trokut u dizajnu pribora.

Možda će vas malo iznenaditi odsustvo detalja, no onima koji dobro poznaju ovaj brend neće proći neopažen poznati trokut u dizajnu pribora.

S dolaskom hladnijih dana, sve se više s dragim ljudima želimo okupljati u toplini doma za blagovaonskim stolom. Dobro društvo i nešto fino za pojesti, može li bolje?! A još ako je stol lijepo aranžiran, a posuđe i pribor posebno lijepi? Uvijek su dobrodošli zanimljivi detalji na stolu, a iako teško da ćemo kupiti novi Pradin pribor za jelo, možemo malo maštati.
Naime, luksuzni brend je upravo predstavio svoju novu kolekciju izrađenu po tehnikama talijanskih artizana.

"Vrhunski izrađeni, srebrom optočen pribor za jelo ručno je izrađen u Italiji koristeći tradicionalne metode i moderan dizajn, što je karakteristično za cijelu liniju Prada Home", objavila je dizajnerska kuća.

image

Pribor je posrebern i izrađen tehnikama talijanskih artizana

PRADA HOME

Možda će vas malo iznenaditi jednostavnost ovog pribora, a unatoč odsustvu detalja, onima koji dobro poznaju ovaj brend neće proći neopažen poznati trokut u dizajnu pribora.

image

Jednostavna elegancija odlikuje kolekciju, a prepoznatljivi trokut i utisnut logo jedini su detalji

PRADA HOME
image

Set čajnih žičica, 150 eura

PRADA HOME

"Prada Home srebrni pribor predstavlja vrhunac suptilne elegancije, s čistim linijama koje završavaju u točki koja podsjeća na klasični Prada trokut", piše u Instagram objavi.

Prada Home dostupan je u odabranim Prada trgovinama i na Prada.com - a, primjerice, par čajnih žličica stoji 150 eura, set sastavljen od žlice, vilice i noža 280 eura, a posrebrena kutlača 130 eura.

Linker
15. listopad 2024 11:32