Od omiljenog Pain au Chocolat lisnatog peciva, kolača od kestena pa sve do Pistacija Overdose kurtoša - u ponudi uistinu svatko može pronaći nešto za sebe.
Ljubitelji slastica ove su jeseni uistinu došli na svoje - brojne omiljene gastro lokacije posljednjih nekoliko tjedana predstavile su novitete u svojim ponudama. Jedna od njih je Jolie Petite Patisserie, zagrebačka slastičarnica koja nas svojim delicijama nikada ne razočara, a sada je u svoju ponudu ponovno vratila sezonski desert od kestena, savršen za jesenske dane. Riječ je o prošlogodišnjem hit kolaču baziranom upravo na ovoj, po mnogima, omiljenoj jesenskoj namirnici koja svojim bogatim, orašastim okusom daje jedinstvenu notu svakom desertu.
Ni ljubitelji čokolade neće biti razočarali ovotjednim novitetima jer je craft pekarnica Noel Bread & Deli predstavila novi Pain au Chocolat. Ovo lisnato pecivo punjeno kremom od čokolade osvojilo nas je na prvi pogled, a vjerujemo kako je i njegov okus jednako odličan.
Za sve one koji i dalje ne odustaju od pistacije - tu je ljubljanska pekarnica Sisters Kurtoš, koja se u specijalizirala za izradu slastice kurtoš, odnosno trdelnika, a početkom godine otvorila se u Zagrebu. Oni u svojoj ponudi po novom nude trdelnik od pistacije, a ovu slasticu i sami jedva čekamo isprobati.
Kako su otkrili na društvenim mrežama, njihov novi desert pod nazivom Pistacija Overdose bit će dostupan u ponudi sve do kraja mjeseca, odnosno 30. studenog.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....