Limitirano blagdansko izdanje donosi prijedloge uskrsnih jela, najslasnije sezonske delicije i svjetske gastro trendove.
Slatko, slano i slavljenički – pod tim geslom blagdansko izdanje Delicija na raskošne 84 stranice donosi neodoljive gastro prijedloge za ljubitelje kuhanja, ali i njihove mališane- napravite uskrsnog zečića od tijesta i razveselite goste sočnim kuglofom od limuna po receptu gastro blogerice Slavice Šagolj, a stol ukrasite prirodno obojenim pisanicama Sanje Mijac.
Za Delicije je kuhao i popularni portugalski chef João Oliveira, ali i jedna od najboljih kuharica iz redova domaćih pjevačica- Zagrepčanka Sanja Doležal. U kuhinji smo se odlično zabavili i s dubrovačkom fotografkinjom Marom Bratoš te gastro blogerom Jurajom Močilcem, čiji su veganski deserti pravi praznik za nepce.
Planirate veliko uskrsnog obiteljsko okupljanje? Razveselite najdraže malim darom - čokoladom s jestivim cvijećem čiji je recept s čitateljima podijelila požeška kreativka Matija Hiršman.
Novi broj donosi mnoštvo ukusnih prijedloga za najljepše blagdane.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....