Choxa tortice

 CHOXA
Isprobali smo!

Vruća čokolada i tortice bez šećera i glutena? U novoj zagrebačkoj slastičarnici možete uživati bez grižnje savjesti

Na adresi Ilica 135 smjestila se "Choxa" u kojoj se proizvodi zdrava varijanta svima omiljene slastice.

Na adresi Ilica 135 smjestila se "Choxa" u kojoj se proizvodi zdrava varijanta svima omiljene slastice.

Vruća čokolada mnogima je omiljeni napitak u kojem uživaju u zimskim danima, a za sve ljubitelje sada imamo i odličnu vijest. U novoj zagrebačkoj slastičarnici "Choxa", koja se nalazi u Ilici 135, dostupna je i zdravija varijanta tog napitka - bez šećera i glutena. Odlučili smo je i sami isprobati, a zanimala nas je i priča koja se krije iza "Choxe". Kako smo saznali od voditeljice Marije Magdalene Gilje u ovoj slatkoj radionici čokoladu proizvode sami, a svi njihovi proizvodi idealni su za sve ljubitelje slatkog okusa koji paze na svoje zdravlje.

image

Kremasta vruća čokolada bez šećera

MARTA DUJMOVIĆ

"Razvili smo raznoliku ponudu kako bi svatko mogao naći nešto za sebe, tako imamo vruću čokoladu bez šećera, a sve čokolade koje radimo su bez glutena. Uz to, ponosni smo na našu slatku torticu. Želja nam je da se naš brend povezuje isključivo uz zdravu čokoladu, da svatko tko čuje Choxa zna da je svaki naš proizvod napravljen kod nas i, naravno, od čokolade", govori Marija Magdalena. Pojašnjava i da su svi proizvodi bazirani na prirodnim sastojcima, a vruću čokoladu rade na vodi ili različitim vrstama mlijeka, primjerice na biljnom ili sojinom mlijeku.

image

Tortice koje se razlijevaju pravi su hit

MARTA DUJMOVIĆ

Isprobali smo dakako vruću čokoladu i ono što vam možemo reći je to da nas je oduševila teksturom. Jako je gusta i kremasta zbog čega se više jede sa žličicom nego pije, a ukrašena je kao na slici. Cijena joj je vrlo pristupačna, stoji svega 3 eura. S obzirom na to da smo kao redakcija poznati po tome da smo veliki ljubitelji slatkih okusa, ugodno me iznenadila činjenica da sam doista uživala u napitku u kojem nema šećera. Možemo reći da je ovaj topli napitak dovoljan da zadovolji potrebu kada želimo okusiti nešto čokoladno. "Namjeravamo proizvesti posebnu vruću čokoladu u boji za nadolazeći advent, tome se jako veselimo i nadamo se da će naši gosti dobro reagirati na to", dodaje Maria Magdalena.

image

Kremasta vruća čokolada bez šećera

MARTA DUJMOVIĆ

Za oko su nam zapeli i milkshakeovi koji dolaze u tri okusa - jagoda, banana i čokolada, cijena im je 4,5 eura, ali njih ovaj put nismo isprobali jer smo to ostavili za neki drugi posjet.

image

Osim čokolade, nude milkshake s okusima jagode, čokolade i banane

MARTA DUJMOVIĆ

Osim toga, u ponudi imaju i neodoljive čokoladne tortice od koja kombinira bijelu i mliječnu čokoladu, a dodatke možete kombinirati prema vlastitim željama. Tortice možete kupiti sebi kao slatki zalogaj li pokloniti nekome, a cijena joj je 4 eura.

Linker
17. listopad 2024 21:55