Occulto Snowball

 LEA JURATOVIĆ, 5DO5
Sezonski noviteti

Vruća čokolada, pumpkin spice i apple pie kokteli? Poznati zagrebački bar najavljuje zimske kreacije koje jedva čekamo probati

Ove zime Occulto Bar donosi koktele na bazi vruće čokolade, idealne za hladne dane.

Ove zime Occulto Bar donosi koktele na bazi vruće čokolade, idealne za hladne dane.

Dok očekujemo niske temperature i ulice obasjane svjetlucavim lampicama, Occulto Bar ponovno otvara vrata svoje zimske čarolije. Ove godine obilježavaju petu godišnjicu blagdana, a već od ove srijede (23. listopada) nude posebnu selekciju zimskih koktela. Moći ćete ih probati na sve tri lokacije u Zagrebu, a to su Vrbani, Blato i Ferenščica.

Ako zamislite topli napitak koji se savršeno uklapa uz blagdansku glazbu, velike su šanse da je to vruća čokolada, a u Occulto Baru čak i koktel. Ove zime, tim barmena odlučio je kreirati pravi raj za ljubitelje slatkih okusa, a čak četiri od šest novih koktela temelje se baš na vrućoj čokoladi, dok preostala dva koktela donose zanimljive kombinacije. Apple Pie Hot Chocolate je bezalkoholni koktel koji spaja svježi krem sir, sirup od zelene jabuke, cimet i šlag. Savršeno za zagrijavanje tijekom hladnih dana. Tu je i Pumpkin Hot Chocolate, također bez alkohola, koji sadrži pumpkin spice sirup, keksiće i šlag – idealna slastica za sve ljubitelje bundeve.

image

Apple Pie Hot Chocolate

LEA JURATOVIĆ, 5DO5
image

Pumpkin Hot Chocolate

LEA JURATOVIĆ, 5DO5

Za one koji žele nešto jače, tu su i Winter Lady, koktel koji kombinira votku, liker od kave, bijelu čokoladu i vanilijin sirup, te Winter Cocoa od ruma, kakaa, cimeta i pumpkin spice sirupa. Ovi će vas kokteli zagrijati iznutra, ali i zasladiti.

image

Winter Lady

LEA JURATOVIĆ, 5DO5
image

Winter Cocoa

LEA JURATOVIĆ, 5DO5

Hot Gin jedan je od favorita osoblja, u kojem su gin, limeta i slatki sirup od zelenih jabuka spojeni u topli napitak koji će vas očarati svojom svježinom.

image

Hot Gin

LEA JURATOVIĆ, 5DO5

Jedini hladni koktel u zimskoj ponudi, Occulto Snowball, izgleda kao gruda snijega i savršen je izbor za sve koji žele osvježavajući dodir zime. Ova slastica od ruma, kokosovog mlijeka, kokosovog pirea i sirupa od badema donosi pravu tropsku notu usred zime.

image

Occulto Snowball

LEA JURATOVIĆ, 5DO5

Cijene ovih zimskih koktela su između 7 i 8 eura, a iz Occulto Bara s oduševljenjem najavljuju da će sve njihove lokacije uskoro biti potpuno ukrašene u božićnom duhu - što, kažu, jedva čekaju.

Uz jedinstvene okuse i blagdansku atmosferu, ova sezona u Occulto Baru donosi zimsku čaroliju koja će zagrijati srca svih ljubitelja praznika, koktela i ugodnog druženja.

image

Zimski kokteli u Occulto Baru

LEA JURATOVIĆ, 5DO5
Linker
21. listopad 2024 19:03