U hotelu DoubleTree by Hilton u Zagrebu svake srijede od 18 sati očekuje vas odlična zabava i hrana na terasi restorana OXBO.
Zagrebački restoran OXBO u srijedu, 31. svibnja priprema POP UP BBQ show cooking na kojem će gostima ponuditi odličnu zabavu uz DJ-a, koktele, specijalitete s roštilja. Marinko Topalović, Hilton executive chef i njegov OXBO tim svake srijede od 18 do 22 sata na terasi restorana će pred gostima restorana pripremati razna mesna jela te podijeliti male tajne pripreme vrhunskog roštilja. Ako ste željni novog gastronomskog doživljaja ne propustite srijedom OXBO POP UP BBQ show cooking po cijeni od 37 eura po osobi, što uključuje - uz uživanje u odličnoj glazbi - i 3 slijeda te piće dobrodošlice.
Moderan dizajn i otvorena kuhinja OXBO restorana, ponuda koja objedinjuje globalno i lokalno začinjena inovativnom a la carte kuhinjom, neizostavan je dio zagrebačke gastronomske ponude. U OXBO restoranu naglasak je na grill specijalitete od čega se godinama posebno ističe vrhunska Black Angus govedina, a među rijetkim je restoranima koji nudi i najkavlitetniju japansku Wagyu govedinu s oznakom kvalitete A5.
Meni srijeda, 31.5
Piće dobrodošlice
pjenušac
Predjelo
soparnik s dimljenim sirom
Glavno jelo
Baby beef rib steak
Grillani štapići palente s mladim lukom
Sotirani baby špinat
Desert
Cookie sladoled paniran lješnjacima, creme brulee
Salad bar
Salata piletine marinirana limunom, medom i peperoncinima, avokado, rikola, ljubičasti luk
Tarator salata od krastavaca, dresing kiselog vrhnja i vlasca
Salata karameliziranih cherry rajčica s bosiljkom, aceto balsamico aged 12 godina
Svježe sezonske salate (radič, rikola, zelena, rajčica, krastavci)
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....