BOOKING.COM
U RETRO RITMU

Bila je to ljubav na prvi pogled: Zbog ovog hotela planiramo put u Amsterdam

Amsterdamski hotel smješten je u poslovnom tornju A‘Dam koji je jedan od simbola urbanog krajolika nizozemske metropole.

Amsterdamski hotel smješten je u poslovnom tornju A‘Dam koji je jedan od simbola urbanog krajolika nizozemske metropole.

Urbani krajolik središta nizozemske metropole Amsterdama definitivno određuje toranj A‘Dam Tower, 22-katni neboder, koji je po narudžbi naftne kompanije Royal Shell projektirao proslavljeni arhitekt Arthur Staal. Otvoren je 1971. godine, a stanovnicima Amsterdama jedan je od simbola novogodišnje proslave, jer se na njegovom panoramskom krovu u ponoć priređuje najspektakularniji vatromet u gradu.

Za turiste i poslovne posjetitelje A‘Dam Tower je ponajprije sjedište dizajnerskog hotela Sir Adam u kojem goste čeka 108 soba i apartmana s najljepšim pogledom na središte Amsterdama s glavnim povijesnim i kulturnim znamenitostima grada, legendarne mostove i zgrade iz 17. stoljeća smještene duž kanala zbog kojih je i prozvan Venecijom sjevera.

image

Hotelski bar omiljeno je mjesto susreta

SIR ADAM HOTEL
image

Retro gramofon crosley

SIR ADAM HOTEL
image

Soba s pogledom na ušće

SIR ADAM HOTEL

Sve sobe u hotelu Sir Adam opremljene su slikama i skulpturama lokalnih suvremenih umjetnika, ali i dalekozorom da bi panoramski doživljaj grada bio još dojmljiviji. A najuzbudljivi pogled na ušće rijeke Amstel u Ijsselmeer pruža se iz kade, dok se za jedinstvenu zvučnu kulisu brinu voditelji bogato opremljene hotelske fonoteke s nekoliko tisuća naslova na vinilu, koje možete slušati na kultnom retro stereo gramofonu Crosley, koji je na raspolaganju gostima u svakoj sobi.

image

Hotelska fonoteka raspolaže s nekoliko tisuća naslova

SIR ADAM HOTEL
image

The Butcher Social Club

SIR ADAM HOTEL
image

U svakoj sobi se nalaze umjetnička djela suvremenih umjetnika

SIR ADAM HOTEL

Nije čudo da je hotel Sir Adam zbog toga postao mjesto prestiža i hodočašća za ljubitelje vinila iz cijelog svijeta, a hotelske cijene kreću se od 160 eura na više, ovisno o sezoni i datumu, te klasifikaciji smještaja.

U luksuzno uređenim apartmanima, primjerice, gostima je na raspolaganju i savršeno ugođena akustična gitara Gibson, na kojoj se zahvaljujući iznimnoj zvučnoj izolaciji može i zasvirati, neometajući pritom druge goste.

image

Hotelski gym

SIR ADAM HOTEL
Linker
19. rujan 2024 20:02