PROMO
MORE ILI PLANINE

Izbor za savršeni bijeg - oslobodite se stresa i uronite u čisto opuštanje

U užurbanosti svakodnevnog života i neprekidnim brigama s kojima se svi susrećemo pronaći trenutke mira postaje luksuz pa je ovo mjesto itekako dragocjeno.

U užurbanosti svakodnevnog života i neprekidnim brigama s kojima se svi susrećemo pronaći trenutke mira postaje luksuz pa je ovo mjesto itekako dragocjeno.

Zamislite tople ljetne dane okupane suncem, blagi morski ili planinski povjetarac i umirujuće ambijente izuzetnih destinacija u nekim od najljepših morskih ili planinskih dijelova Hrvatske, Italije i Austrije. Ovaj dio godine savršeno je vrijeme da se odvojite od poslovnih obaveza te ponovno posvetite onome što je uistinu važno - kvalitetnom vremenu sa svojim voljenima. FALKENSTEINER HOTELS & RESIDENCES bit će vaš idealni odabir za isključivanje od svakodnevnih obaveza. Odaberite odredište po mjeri i neka ono postane vaše utočište mira, gdje se možete opustiti, napuniti energijom i ponovno otkriti radost življenja u sadašnjem trenutku.

image

Na zadarskom području ima mnogo predivnih plaža

PROMO

Raznolik asortiman destinacija, ponuda i smještaja osigurat će da svatko pronađe savršen odmor za sebe, neovisno o tome tražite li romantično mjesto za dvoje ili zabavnu obiteljsku avanturu. Bez obzira na to odaberete li ljetni odmor u Falkensteiner objektima tik do mora, punjenje energijom u zelenim planinskim prostranstvima ili otkrivanje gradova poput Beograda, Bratislave i Praga, jedno je sigurno - čeka vas dobro poznati “Welcome Home” osjećaj. Prepustite se čarima odmora u Falkensteiner Hotels & Residences, pomno osmišljenim da zadovolje sve vaše potrebe.

image

Spas od vrućina u planinama Nassfelda

PROMO

Uz razne aktivnosti i sadržaje nadohvat ruke, u Falkensteiner Hotels & Residences dosada nikada nije opcija. Pobjegnite od gužve i vreve beskrajnih sastanaka, poziva i e-mailova te uronite u mirnu oazu po vašoj mjeri. Doživite oslobađajući osjećaj ostavljanja svakodnevice iza sebe dok kročite u svijet opuštanja. Pridružite nam se u prihvaćanju važnosti relaksacije i stvaranju nezaboravnih uspomena.

image

Luxury Villas Punta Skala pružaju savršen odmor za parove

PROMO

Ekskluzivne Falkensteiner “Prepaid Rate” i “Sunshine Special” ponude omogućit će da još opuštenije uživate u svom odmoru. A kako bi iščekivanje odmora bilo još ljepše, ove ponude, osim odmora po mjeri, osiguravaju cjenovnu prednost do čak 15 posto. Ne dopustite da vam ova prilika izmakne - rezervirajte svoj komadić raja još danas! Više informacija potražite na linku.

image

Falkensteiner Hotel na Kronplatzu privlačan je i izvan zimskih mjeseci

PROMO
image

Uzbuđenje za cijelu obitelj u Premium Camping Zadar

WALTER LUTTENBERGER PHOTOGRAPHY

Sponzorirani sadržaj nastao u suradnji Gloria x Falkensteiner Hotels & Residences

Linker
27. lipanj 2024 20:03