Kings of Leon

 UNIVERSAL MUSIC PRESS
S novog albuma

Obožavani bend s početka milenija vratio se u punom sjaju: Kings Of Leon predstavio singl "Nothing To Do"

Trećim singlom najavljuju izdanje svog devetog albuma pod nazivom "Can we please have fun", a pjesmu prati i glazbeni videospot koji je kreirao i snimio pjevač grupe - Caleb Followill.

Trećim singlom najavljuju izdanje svog devetog albuma pod nazivom "Can we please have fun", a pjesmu prati i glazbeni videospot koji je kreirao i snimio pjevač grupe - Caleb Followill.

Na oduševljenje mnogih fanova, Kings of Leon predstavljaju post-punk singl „Nothing To Do“ koji donosi autentičnu energiju njihovih najvećih hitova. Nasuprot euforiji zvuka singla „Mustang“ i nježnosti pjesme „Split Screen“, bend se ovoga puta vraća svojim korijenima i najavljuje snažne vokale i gitarske rifove na svom devetom studijskom albumu „Can We Please Have Fun“ – ovo će biti prvo izdanje benda objavljeno za globalnu izdavačku kuću Universal Music Group.

image

Kings of Leon - Can we please have fun album cover

UNIVERSAL MUSIC PRESS

Bend je krajem ožujka objavio i eterični singl „Split Screen“ koji donosi mističnu atmosferu ispunjenu unutrašnjim strahovima – ova priča je također dio njihovog nadolazećeg albuma. „Sviđa nam se ova pjesma i vjerujemo da će se svidjeti i našim obožavateljima. Ovo je pjesma koju smo objavili odmah nakon singla „Mustang“ ponajviše jer je poslije ove pjesme vrijeme da prikažemo nešto što donosi detaljniji uvid u dubinu albuma“, izjavio je bend o drugom singlu s nadolazećeg izdanja.

Tokom blistave karijere u rock glazbi koja traje 25 godina, braća iz grupe Kings of Leon su objavila osam uspješnih studijskih albuma koji su im donijeli 20 milijuna prodanih primjeraka i tri prestižne Grammy nagrade. Novi entuzijazam grupa je našla radeći na devetom studijskom albumu koji će premijerno izvoditi u okviru turneje po Americi i Kanadi, a veliki koncert u Europi zakazan je za 30. lipnja u Londonu. Album „Can We Please Have Fun“, kao što naslov sugerira, dopustio je grupi da se zabavi u procesu snimanja bez velikih očekivanja i ovo izdanje donosi radove benda koji su nastali u periodu eksperimentiranja novim zvukom i tematikom. Cjelokupan album će ugledati svjetlost dana 10. svibnja, a sudeći po različitim energijama tri pjesme koje su već predstavljene, jasno je da će na ovom albumu svako pronaći svoj omiljeni zvuk.

Linker
25. travanj 2024 23:52