BBAV MEDIA/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA
filmska premijera

Stigao je trailer za filmski spektakl "Deadpool & Wolverine" s Ryanom Reynoldsom i Hughom Jackmanom

Nakon šest godina vraćaju se omiljeni Marvelovi likovi, a publiku očekuje epska borba Deadpoola i Wolverinea u spašavanju svijeta.

Nakon šest godina vraćaju se omiljeni Marvelovi likovi, a publiku očekuje epska borba Deadpoola i Wolverinea u spašavanju svijeta.

Marvel Studios krajem srpnja donosi dugoočekivani spektakl koji će osvojiti gledatelje širom svijeta - "Deadpool & Wolverine". Uz Ryana Reynoldsa u nenadmašnoj ulozi Deadpoola ovog puta možemo uživati i u povratku Hugha Jackmana kao Wolverinea. Iako je Jackman tvrdio da se nakon posljednje uloge Wolverinea/Logana iz 2017. neće više vraćati tom stripovskom junaku, očito je nagovaranje njegovog kolege i prijatelja Ryana Reynoldsa, koji ga je kako je rekao zivkao svakih pet minuta, bilo presudno da se predomisli. Osim toga otkrio je kako mu je šest filmova u kojima je glumio Wolverinea u filmskoj franšizi "X-Men", naškodilo glasnicama. Jer toliko vikanja i režanja koliko je zahtijevala njegova uloga, kako je otkrio u BBC-jevoj emisiji “Front Row”, rezultiralo je trajnim oštećenjem njegovih glasnica. No nije mogao odoljeti novom izazovu pa ćemo ga sada gledati u epskoj borbi za spašavanje svijeta.

image

Prijateljsko nagovaranje očito se isplatilo

ROKA/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

U novom filmu "Deadpool" mora pronaći način da spasi svoj svijet te se za pomoć obraća Loganu koji se predao tuzi i alkoholu nakon što je i sam sve izgubio te nema volje opet biti Wolverine. Deadpool ga mora uvjeriti da mu pomogne kako sve ono što voli ne bi tragično nestalo. Kroz redateljsku viziju Shawna Levya, očekujte akciju, nenadmašan humor i neočekivane obrate.

Reynolds i Hugh Jackman ponavljaju svoje najpopularnije uloge, a uz njih se u filmu pojavljuju i Emma Corrin, Morena Baccarin, Rob Delaney, Leslie Uggams, Karan Soni te Matthew Macfadyen. Ova filmska avantura u kina stiže 25. srpnja 2024. godine.

Linker
25. travanj 2024 23:52