U 2025. uplešite sa stilom

 PRESS
PROSLAVA SA STILOM

Najglamurozniji doček 2025.: Crveni tepih, ponoćni valcer i delicije u šest sljedova slavne chefice

Esplanadin tim poziva vas da u Novu 2025. uplešete sa stilom uz probrane delicije i vrhunska vina koja će oduševiti i najistančanija nepca.

Esplanadin tim poziva vas da u Novu 2025. uplešete sa stilom uz probrane delicije i vrhunska vina koja će oduševiti i najistančanija nepca.

Crveni tepih, rashlađen pjenušac, jedan od najboljih entertainment bendova Showtime, piano&cognac lounge, ponoćni valcer, dječji disko-doček za najmlađe... Tako ukratko glasi opis dočeka Nove 2025. koji Esplanadinim gostima svih generacija jamči nezaboravan provod.

Osim toga slavljenike čekaju i birane poslastice s potpisom chefice Ane Grgić Tomić, kao što su guščja jetra, Oscietra kavijar, jadranski škampi, tatarski biftek i školjke sv. Jakova samo su dio delicija koje će posluživati Esplanadin vrhunski tim. Kažu da kako uđete u novu godinu, takva će vam biti i cijela godina. Ako je suditi po tome, nema mjesta za kompromis; zaboravite na pidžamu, kauč i filmove. Ovaj put umjesto toga odjenite svečani outfit, nabacite osmijeh i dočekajte 2025. uz glamur, vrhunsku hranu, veselje, ples i fantastičnu atmosferu u kultnom zagrebačkom hotelu Esplanade. Jer ako počnete s crvenim tepihom i pjenušcem, možda će vas takva atmosfera pratiti tijekom cijele godine!

image

Esplanadin tim priprema niz iznenađenja za svoje goste

LILI BAšIć

Glamurozan novogodišnji doček počinje pjenušcem dobrodošlice i gurmanskim zalogajima koji će vam otvoriti apetit za ono što slijedi: gala večeru od šest sljedova pomno biranih delicija.

image

Vrhunska posluga i briga za svakog gosta

GORAN JAKUS GORAN JAKUS

Gurmansko iskustvo započinje zalogajima dobrodošlice uz krokete od citrusa s Oscietra kavijarom, tartar od škampa s listom kamenice, a ljubitelji mesa zasigurno će uživati u zalogaju od tatarskog bifteka posluženog s vaflima od heljde i aiolijem od kapara. Iskusna chefica Ana Grgić Tomić sa svojim timom chefova za novogodišnju noć priprema jelovnik od šest sljedova koji započinje trufflesom od guščje jetre s višnjama i kakaom, zatim na red dolaze meki gnudi s rikotom i kestenom uz med i prženi lješnjak, večera se nastavlja školjkama sv. Jakova koje dolaze u spoju s mrkvom i tartufima, nakon kojih slijedi predah uz sorbet od citrusa, dok za glavni slijed Ana priprema američki striploin s krunom od crnog češnjaka uz mille-feuille od krumpira, kremu od celera i umak od porta. Staru godinu treba ispratiti uz nešto slatko, a za tu priliku slastičarski tim hotela Esplanade priprema kreativni flan s muscovadom i crumbleom od pekan oraha uz Baileys, žele od kave i cvijet soli. A nakon ponoći za okrepu stiže poznati Esplanadin vinski gulaš.

image

Hotel Esplanade čuven je po svojim glamuroznim dočecima

PRESS

Svi koji požele predahnuti od plesa, mogu to učiniti u piano&cognac loungeu, a supervesela ekipa animatora pod stručnim vodstvom pobrinut će se za veselje najmlađih gostiju na dječjem disko-dočeku.

image

Šampanjac je neizostavan dio ugođaja

PRESS

Za najluđu noć u godini rezervirajte stol za sebe i društvo, i pridružite se spektakularnoj proslavi u blagdanskom ozračju kultnog zagrebačkog hotela Esplanade. Zinfandel‘s ili Smaragdna dvorana – izbor je na vama, samo nemojte dugo čekati jer je ostalo još malo mjesta. Doček uz cjelovečernji program stoji 295 eura po osobi, dok je cijena po djetetu u dobi od 4–10 godina starosti 155 eura. Za više informacija posjetite web stranicu Advent Esplanade.

image

Chefica Ana Grgić Tomić

GORAN JAKUS GORAN JAKUS
23. prosinac 2024 17:02